Регулювання земельних відносин в умовах воєнного стану: нові закони

21 червня 2022 року
факультет землевпорядкування

         21 червня 2022 року відбулася чергова зустріч наставників академічних груп кафедри землевпорядного проектування: Кустовською Оксаною, Гунько Людмилою, Колгановою Іриною та Чумаченком Олександром із своїми підопічними студентами, де обговорили результати літньої екзаменаційної сесії, проходження практик та прослухали онлайн, цікавий практичний вебінар «Регулювання земельних відносин в умовах воєнного стану: нові закони».


      Подібні заходи цікаві не тільки представникам територіальних громад, агровиробникам, землевласникам і землекористувачам, сертифікованим інженерам-землевпорядникам, юристам, а й викладачам та здобувачам вищої освіти, адже практичні аспекти вдало можна використати при виконанні практичних та лабораторних робіт з навчальних дисциплін.


        Питання, що обговорювалися, дуже актуальні, зокрема, це і стан ведення Державного земельного кадастру; новели земельного законодавства (Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо особливостей регулювання земельних відносин в умовах воєнного стану» № 2247-IX від 12.05.2022).


       Учасники активно ставили свої запитання під час вебінару, а експерти дуже доступно надавали на них відповіді в прямому ефірі.

Староста 4 курсу 1 академічної групи,
Богаш Валерія

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook