Розпочалися змагання з міні-футболу на «Кубок Ректора НУБіП України»

22 жовтня 2014 року

     21 жовтня пройшли перші ігри з міні-футболу на «Кубок Ректора НУБіП України».
     Почесними гостями на відкритті турніру були ректор університету Станіслав Ніколаєнко, проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша та проректор з науково-педагогічної роботи та розвитку університету Андрій Кудін.

 

     Перед початком змагань Станіслав Миколайович привітав учасників, побажав успіхів та перемоги. До слів очільника університету приєднався і Сергій Миколайович. Турнір розпочався грою між збірними командами гуртожитку № 2 та гуртожитку № 6, в якій учасники збірної гуртожитку № 2 не залишили шансів своїм опонентам, забивши їм 6 голів. Свої ж ворота залишивши сухими.
     Серед команди-переможця відзначилися Сергій Романчук, двічі Олександр Кальчук, Дмитро Чиж, Іван Христинець та Віктор Крюковець.

     Наступна гра відбулася між командами адміністрації університету та адміністративно-господарської частини, яка ще більше порадувала вболівальників забитими голами. Кінцевий рахунок матчу 10:2 на користь команди адміністрації університету.
     Із команди адміністрації університету голи у ворота забивали чотири рази — Костенко Микола Петрович, тричі — Бурко Сергій Валерійович, двічі — Бешун Олексій Анатолійович та Кроп Павло Борисович.

     Перші ігри показали, що команди за перемогу боротимуться до останнього, а вболівальники переконалися — всі учасники сильні та добре підготовлені. Нагадуємо, що наступна гра відбудеться 23 жовтня о 16:00 год. між командами адміністративно-господарської частини та ННІ рослинництва, екології і біотехнологій.


Аліна Шабельна,
фахівець відділу виховної роботи та студентських справ

 


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook