Студент механіко-технологічного факультету Микола Плахотник серед кращих студентів НУБіП України – іменних стипендіатів 2021-2022 навчального року

29 червня 2022, 13:52
   Стало вже доброю традицією нашого Університету за ініціативи ректора Станіслава Ніколаєнка та проректора з науково-педагогічної роботи Василя Шинкарука за повної підтримки Вченої ради НУБіП України та у межах виділених квот Міністерством освіти і науки України щорічно на кожен навчальний рік визначати кандидатури кращих студентів та надавати їм іменні стипендії Президента України; Верховної Ради України; Кабінету Міністрів України та ім. Михайла Грушевського. Не винятком став і цей складний 2021-2022 навчальний рік, який підходить до завершення в умовах воєнної агресії. 
   Серед іменних стипендіатів Стипендії Президента України є Микола Плахотник – студент третього курсу механіко-технологічного факультету НУБіП України, який навчається за спеціальністю «Агроінженерія». Народився Микола у Звенигородському районі Черкаської області, на батьківщині Тараса Григоровича Шевченка. З дитинства мріяв стати справжнім інженером, отримати якісні професійні знання та розвивати аграрний сектор нашої держави, а можливо і зарубіжжя. Наразі він точно знає, що з вибором університету не помилився, бо обрав НУБіП України. Протягом трьох років навчання у студентському середовищі університету йому вдалося зарекомендувати себе відповідальним та активним студентом, а підтвердженням цього є навчальні досягнення високого рівня.
   Микола є відмінником навчання, постійно поглиблює знання шляхом самоосвіти і наукового пошуку. За сумлінне ставлення до навчання, відмінні знання, успіхи в оволодінні майбутньою складною інженерною професією його нагороджено Подякою ректора університету – Станіслава Ніколаєнка. Юнак має активну життєву позицію, беру безпосередню участь у наукових, творчих, мистецьких, спортивних заходах рідного механіко-технологічного факультету та університету. Микола активно займається науковою роботою, бере участь та отримую призові місця в олімпіадах з різних навчальних дисциплін на рівнях факультету та університету; був учасником та членом організаційного комітету конференцій та семінарів, які ініціював механіко-технологічний факультет НУБіП України. Щорічно приймає активну участь у виставках сучасної сільськогосподарської техніки, де поглиблює на практиці отримані під час навчання знання. Систематично працюю над особистим професійним розвитком, щоб стати висококваліфікованим інженером-механіком, здійснювати серйозні наукові дослідження, продовжити освіту у магістратурі НУБіП України. Микола впевнений, що це якнайкраще сприятиме його працевлаштуванню та розширенню кола навчальних, наукових і громадських інтересів.

 

Оксана Зазимко,
заступник начальника навчального відділу

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook