Магістр з управління інноваційною діяльністю Олександр ДУЧЕНКО - срібний призер всеукраїнського конкурсу магістерських робіт

28 червня 2022 року

  

Срібним призером Всеукраїнського конкурсу дипломних робіт студентів закладів вищої освіти спеціальності «Менеджмент» спеціалізації «Інноваційна діяльність» з роботою «Управління інноваційною діяльністю в івент агенствах» став представник НУБіП – магістр з управління інноваційною діяльністю Олександр Дученко (науковий керівник – д.е.н., професор кафедри публічного управління, менеджменту інноваційної діяльності та  дорадництва Ольга Витвицька). З ним – наша розмова.
 
 
 
 
   

Чому ти обрав магістерську програму управління інноваційною діяльністю  

- На магістерську програму «Управління інноваційною діяльністю» іде постійний пошук креативних, обдарованих, талановитих особистостей. Хто як не ми будемо щось змінювати і створювати в цьому світі. Навчання на магістерській програмі «Управління інноваційною діяльністю» для мене це, в першу чергу, отримані знання і вміння для реалізації не одного інноваційного задуму і це не пусті слова.
Моє життя можна назвати інновацією, постійне впровадження нових звичок, справ, навичок, постійне навчання, генерація ідей та їхня реалізація, саме тому впровадження інновацій саме те, що було потрібно мені. А наразі, я впроваджую інновації у сфері організації, автоматизації командної роботи в онлайн-школі та агенції. Тому я постійно впроваджую інновації. 
 

Як ти застосовуєш знання, описані у твоїй магістерській роботі зараз?

-      Центральна тема моєї роботи це організація роботи в онлайн-форматі, а в сьогоднішніх воєнних реаліях, всі команди були змушенні переїхати й єдиний формат можливий для продовження роботи знову ж таки став онлайн. Тому всі знання наразі, можна застосовувати не тільки для івент-агенцій, але й для будь-якої командної роботи на підприємствах чи компаніях.

Як вплинула війна на івент агенції?

-      На жаль дуже серйозно й неоднозначно. Вся культурна спільнота в Україні отримала новий подих й розвивається неймовірними темпами, але проводити заходи в умовах воєнного часу дуже складно, а навіть якщо вони і відбуваються, то на благодійних умовах, що дуже серйозно впливає на фінансові можливості агенцій. Тому можна сказати, що попит на події є, але заробляти на цьому наразі або складно, або не можливо. Але все одно, після війни сфера повинна відновлюватися та розвиватися. 

 
Бажаємо миру й творчих успіхів!
Підтримуємо один одного, працюємо для добробуту в Україні!
 
 
 
 
Катерина Обиход,
ст. викладач кафедри публічного управління,
менеджменту інноваційної діяльної діяльності та дорадництва

 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook