Наукова бібліотека. Використання міжнародних наукометричних баз даних у навчальній та науковій діяльності університету

21 жовтня 2014 року

     17 жовтня проведено семінар «Використання міжнародних наукометричних баз даних у навчальній та науковій діяльності університету» організований науковою бібліотекою НУБіП України.

     Директор Асоціації “Інформатіо-Консорціум” Васильєв Олексій Всеволодович ознайомив присутніх із сучасними міжнародними електронними ресурсами та наукометричними базами даних (SCOPUS, Web of Science, EBSCO) та відповів на численні запитання присутніх.

     Слід зазначити, що Асоціація «Інформатіо-Консорціум» є членом Міжнародного Консорціуму «Електронна інформація для бібліотек» eiFL.net та Міжнародної Коаліції Бібліотечних Консорціумів — International Coalition of Library Consortia (ICOLC), основна місія яких — це сприяння доступу до електронної наукової, технічної, економічної інформації для академічних, навчальних та бюджетних (неприбуткових) установ та організацій України.

     Саме завдяки «Інформатіо-Консорціум» із локальної мережі університету доступні міжнародні електронні ресурси.

     З метою популяризації читання та підтримки сучасної інтелектуальної і навчальної книги, 15-17 жовтня 2014 р. у холі навчального корпусу № 10 було організовано книжкові виставки відомих видавництв України (Знання, Кондор, Ліра-К, Алерта, Олді-плюс), що представляли новинки книжкової продукції.

    

    

 

Тетяна Кищак,
директор Наукової бібліотеки

 


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook