Факультет землевпорядкування залучає нових абітурієнтів

14 червня 2022 року
факультет землевпорядкування

     Напередодні вступної компанії, співробітники факультету землевпорядкування організували зустріч для абітурієнтів та їх батьків, для відповідей на хвилюючі питання про вступну компанію, про нововведення та зміни в правилах прийому до ЗВО.  Абітурієнти мали можливість побачити, як і чим живе факультет, а також познайомитися з його викладачами і студентами, які наразі проходять навчальну практику з геодезії, почути з перших вуст про переваги навчання тут.

     Під час зустрічі гості мали можливість переконатися, що факультет землевпорядкування має матеріально-технічну з сучасним геодезичними приладами та комп’ютерними класами для якісної підготовки фахівців геодезії та землеустрою. Доценти кафедри геодезії та картографії Олексій Жук, Іван Опенько та заступник декана Олександр Шевченко ознайомили абітурієнтів із процессом набуття практичних навиків і вмінь при роботі з сучасними електронними тахеометрами, цифровими нівелірами, безпілотними літальними апаратами.

 

     Доцент кафедри управління земельними ресурсами Євген Бутенко продемонстрував технології виконання дешифрування аерознімків, трансформування знімків і складання картографічних планів за матеріалами аерофотознімання, 3D моделювання, оскільки наразі проходить навчальна практика у третьокурсників з дисципліни "Фотограмметрія та дистанційне зондування".

    Про особливості і переваги навчання на факультеті землевпорядкування розповіли доценти кафедри землевпорядного проектування Людмила Гунько та Людмила Кольоса. Також значний інтерес у майбутніх абітурієнтів викликали питання щодо забезпечення гуртожитками, про участь молоді у наукових гуртках, спортивних та культурно-масових заходах факультету і університету.

     Багато питань прозвучало про умови вступу, вартість навчання, а також перспективи навчання на факультеті землевпорядкування. Така увага з боку майбутніх вступників лише підкреслює те, що вони зацікавлені у подальшому навчанні. І ми будемо раді бачити їх у лавах студентів нашого Університету. 

Доцент кафедри землевпорядного проектування
Людмила Гунько
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook