На нараді активу студентського самоврядування університету обговорено відзначення Дня студента

16 жовтня 2014 року

     Завершилися звітно-виборчі конференції органів студентського самоврядування університету. Кожен факультет та гуртожиток обрав собі лідера.
     14 жовтня оновлений актив студентських організацій факультетів та студентських рад гуртожитків зібрався на першу спільну нараду. Головуючою засідання була Кухар Ольга, яка очолює Студентську організацію університету.
На засідання завітали проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша та директор ННЦ виховної роботи та соціального розвитку Дмитро Черкашин.

  

     Під час зібрання Сергій Миколайович проінформував студентський актив про підготовку до проведення зустрічі ректорату зі старостами академічних груп університету. А ще повідомив, що з метою визначення напрямків поліпшення діяльності університету проводиться соціологічне опитування студентства, та закликав взяти в ньому активну участь! За словами проректора, до Дня студента 17 листопада планується організувати велику кількість мистецьких, спортивних, наукових заходів, серед яких тест на визначення рівня IQ серед студентів.
Сергій Кваша також наголосив на вагомій ролі і значенні студентського самоврядування в житті університету, а також зазначив, що воно є так званою школою лідерів. Тому студенти повинні брати активну участь в самоврядуванні та бути гідними представниками нашого вишу.

     Наступним до студентства звернувся Дмитро Черкашин, який проінформував про плани святкування Дня студента та проведення творчого конкурсу «Ми разом — 2014» або «НУБіП України запалює зірки!». Крім того, оголосив, що стартують змагання, присвячені Дню працівника сільського господарства в Україні, «Кубок Ректора НУБіП України» з міні-футболу серед науково-педагогічних, наукових працівників, співробітників та студентів НУБіП України та зі спортивного 15-борства «UNI-SPORTMAN» НУБіП України-2014 серед студентів денної форми навчання. Тож студентство має заповзято взяти участь у цих подіях та проявити свої здібності.

        

     Під час засідання обговорено святкування 20-річчя Студентської організації та проведення звітно-виборчої конференції Студентської організації університету. Рішенням членів зібрання затверджено оргкомітет, який візьме на себе зобов’язання щодо підготовки та проведення конференції.

     Крім внутрішніх питань, обговорювалися і ті, що стосуються обрання представників Студентської організації університету для роботи у Студентській раді при Голосіївській районній в м. Києві державній адміністрації. За результатами голосування ними стали голова студентської організації факультету захисту рослин Вікторія Мялук, голова студентської організації факультету ветеринарної медицини Богдан Бокарєв, голова студентської ради гуртожитку № 9 Богдан Субота, голова Об’єднаного комітету студентських рад гуртожитків та студентської ради гуртожитку № 6 Тарас Савчук.


Отож, вітаємо новообраних лідерів, бажаємо їм плідної роботи, втілення в життя нових ідей, енергії та успіхів!
Долучайтесь до роботи в студентському самоврядуванні. Проявіть свої можливості, реалізуйте задумані ідеї!

 

Наталія Султанова,
фахівець відділу виховної роботи та студентських справ

 


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook