«Топ-200 Україна 2022»: НУБіП України – традиційно в десятці кращих

8 червня 2022 року

 

 

    Центр міжнародних проєктів «Євроосвіта» у партнерстві з міжнародною групою експертів IREGObservatory on Academic Ranking and Excellence оприлюднили шістнадцятий академічний рейтинг закладів вищої освіти «Топ-200 Україна 2022». 
     При його складанні експерти враховували сучасні тенденції розвитку вищої освіти, яка зазнає глибинних змін у результаті впливу пандемії COVID-2019 і воєнного вторгнення рф.
     «В умовах повномасштабної війни заклади вищої освіти продовжують бути сучасними майданчиками для формування та розвитку особистості. Випускники українських університетів – це конкурентоспроможні фахівці на світовому рівні», – зазначив Міністр освіти і науки Сергій Шкарлет.
     Нагадаємо, що рейтинг «Топ-200 Україна 2022» базується на таких принципах: забезпечення відкритості, прозорості, об’єктивності та незалежності ранжування університетів, врахування всебічної діяльності університетів, пріоритетність євроінтеграційних процесів.
     Національний університет біоресурсів і природокористування України увійшов до десятки лідерів закладів вищої освіти України. Наш виш посів 8-ме місце, повторивши минулорічний успіх. Попереду лише Київський національний університет імені Тараса Шевченка, Національний технічний університет України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського», Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, Національний університет «Львівська політехніка», Національний технічний університет «Харківський політехнічний інститут», Сумський державний університет, Львівський національний університет імені Івана Франка.
 
     Вітаємо наш колектив!
     На жаль, кілька чільних університетів України, які увійшли до цього рейтингу, за більш ніж три місяці війни зазнали значних руйнувань під час ракетних та артилерійських обстрілів російських окупантів. Надіємось, що вони зможуть оправитися і продовжити успішний навчальний і науковий процес.
 

Валентин Обрамбальський 

 
 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook