Засідання дискусійного клубу «Моделювання та прогнозування соціально-економічних процесів"

19 травня 2022 року
19 травня 2022 року відбулося чергове засідання студентського наукового гуртка Кібертонус, що було присвячено економетричному моделювання та прогнозуванню соціально-економічних процесів в Україні та світі. У онлайн заході прийняли участь гуртківці 2-3 курсу освітніх програм «Цифрова економіка» та «Економічна кібернетика», що презентували свої дослідження за останні півроку.
 
 
Ключові доповіді гуртківців були присвячені актуальним проблемам природокористування та економіки України та світе. Зокрема, з доповідями про ключові наслідки пандемії COVID-19 виступили студенти Тарас Пшеничний та Анна Ткаченко. Особливості ринку соняшнику та відповідні економічні прогнози навела Дарія Найдич. Анна Гавріляк дослідила та презентувала демографічні проблеми України та шляхи їх подолання.
 
Всі доповіді були цікаві та змістовні. Студенти показали високий рівень володіння моделями та методами сучасної економетрики, а також теоретичними знаннями у сфері економіки природокористування та можливості їх застосування на практиці.
Наступне засідання гуртка з актуальних проблем цифрової економіки та економіки природокористування, у тому числі в умовах сучасних зовнішніх викликів, заплановано на червень 2022 року.
 
Дмитро Жерліцин ,
керівник студентського наукового гуртка Кібертонус,

д.е.н., професор 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook