Агроінженери – дослідники доповіли про свої розробки на попередньому захисті кваліфікаційних магістерських робіт

1 червня 2022 року
   Праця – надійний захисник від психологічного відбитку військового стану. Це твердження, ще раз довели магістранти науково-дослідної освітньої програми «Агроінженерія», у рамках попереднього захисту кваліфікаційних магістерських робіт.
   З 25 по 31 травня на кафедрах «Тракторів, автомобілів та біоенергоресурсів», «Охорони праці та біотехнічних систем у тваринництві», «Технічного сервісу та інженерного менеджменту ім. М.П. Момотенка» і «Сільськогосподарських машин та системотехніки ім. академіка П.М. Василенка» механіко-технологічного факультету, відбулися заслуховування наукових розробок дев’яти студентів магістратури.

   Студенти ретельно підготувалися до відстоювання своїх досягнень і результатів досліджень, вільно володіли матеріалом та прислуховувалися до зауважень і пропозицій членів випускових кафедр. Керівники магістерських робіт вболівали за своїх випускників, підтримували їх та давали настанови, для вдалого представлення матеріалів, перед екзаменаційною комісією.

   Наукові здобутки, обґрунтовані у магістерських роботах, спрямовані на застосування новітніх технологій та автоматизованих систем управління в агропромисловому комплексі України. Зокрема, цьогорічні розробки магістрантів-дослідників, стосуються вдосконалення меліоративної техніки, машин для захисту рослин, механізації тваринництва та енергетичних засобів. Навіть, обґрунтована можливість встановлення польової дошки, на дисковий плуг, що відповідає чинникам неординарних підходів у техніці.

   Варто зазначити, що всі здобувачі другого рівня вищої освіти, успішно пройшли перевірку представлених випускних робіт на наявність плагіату.
   Бажаємо майбутнім магістрам впевнених доповідей, перед екзаменаційною комісією, вдалого проходження фінішного контролю, мирного неба та успіхів в реалізації задуманих планів.

Ігор Сівак, заступник декана механіко-технологічного
факультету з навчальної та виховної роботи

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook