«Учітесь, читайте, і чужому научайтесь, й свого не цурайтесь», – в університеті відкрили «Книгу знань НУБіП України»

27 травня 2022, 15:55
   В університеті відкрили композицію «Книга знань», приурочену 124-й річниці від дня заснування закладу освіти.
   Ідея проєкту «Книга знань НУБіП України» народилася в кулуарах університету, у середовищі проректора з науково-педагогічної роботи та розвитку – Сергія Кваші, завідувача відділу аспірантури – Віталія Вакуленка та голови ради аспірантів – Сергія Михнюка. Аспіранти університету радо підтримали проєкт, зголосившись допомагати під час його реалізації. Водночас факультет конструювання та дизайну мав скласти іспит зі створення металевої експозиції майбутньої книги, що факультету, без сумніву, вдалося.
   Робота над проєктом почалася ще влітку 2021 року, а кульмінація сьогодні – під час відзначення 124-ї річниці НУБіП України. 
З вітальним словом до гостей звернувся ректор НУБіП України Станіслав Ніколаєнко. З його уст прозвучали слова подяки засновникам університету – предтечам, які своєю наполегливою і самовідданою працею примножували здобутки славетної Alma Mater.
   Голова ради аспірантів Сергій Михнюк наголосив, що «Книга знань НУБіП України» об’єднала навколо себе увесь університет, стала своєрідним містком між ректоратом, аспірантами, факультетами, господарськими службами. Він також звернув увагу на те, що свій внесок у реалізацію проєкту «Книга знань» зробили 98 аспірантів і аспіранток:
   Насамкінець голова ради аспірантів додав: «Знання – це світло, а незнання – тьма. До світла!» Урочисто відкрили експозицію «Книга знань НУБіП України» ректор – Станіслав Ніколаєнко, голова Наглядової ради – Микола Томенко та голова ради аспірантів – Сергій Михнюк. Перед очима гостей постав неповторний експонат у оригінальному виконанні.

   Рада аспірантів НУБіП України висловлює щиру подяку за підтримку і допомогу в реалізації проєкту «Книга знань НУБіП України» ректору університету – Станіславу Ніколаєнку, ректорату, факультетам, господарській службі та меценатам: проректору з науково-педагогічної роботи та розвитку – Сергію Кваші та завідувачу відділу аспірантури – Віталію Вакуленку.
 

Vivat, Alma Mater!

 
Сергій Михнюк,
голова ради аспірантів НУБіП України

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook