Доцент Олена Богданюк про досвід участі у програмі академічної мобільності ERASMUS+

30 травня 2022 року

 

 

    Академічна мобільність в НУБіП України є невід’ємною складової професійного розвитку викладача, що дозволяє обмінюватися досвідом в навчанні, науці, налагодити контакти для подальшої співпраці між викладачами та університетами. В рамках угоди про співпрацю економічного факультету НУБіП України та інституту економіки та фінансів Варшавського університету наук про життя (SGGW), доцент кафедри статистики та економічного аналізу Богданюк О.В. прийняла участь в програмі ERASMUSакадемічної мобільності для викладачів.

     Згідно угоди академічної мобільності, викладачем було прочитано курс лекцій з дисципліни “Statistics” для студентів економічного факультету Варшавського університету наук про життя. Курс було прочитано англійською мовою. Окрема лекція була виділена питанням економічної ситуації в Україні, стану сільського господарства, логістиці під час війни, оскільки студентів цікавили факти та цифри сучасного стану нашої держави. 

 

     Участь в даній програмі дає можливість викладачам підвищувати професійні компетентності; удосконалювати розмовні навики, зокрема, професійне спілкування англійською мовою; налагодити співпрацю між факультетами, викладачами та студентами.

     Варто також зауважити, що Польща та поляки всебічно підтримують Україну у період війни, уважні до наших студентів, викладачів та переселенців. Прогулюючись студентським кампусом, проводячи аудиторні заняття, стає мимоволі шкода наших студентів, які вимушені переховуватися від обстрілів, мігрувати за межі та всередині країни, не відчувши переваги студентського життя. Тому залишається надіятися, що і до нашого студентського кампусу скоро повернуться студенти, заповнять аудиторії та будуть прогулюватися алеями університету!

 

 

Олена Богданюк,
доцент кафедри
статистики та економічного аналізу

 

 
 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook