Денис Науменко: обираю факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК, ОП «Якість, стандартизація та сертифікація»

24 травня 2022 року

 Якщо людина зраджує все те, що було в ній найкращого,

нищить у собі божий дар, то вона стає руйнівником.

 

     Вітаю, Денисе, розкажіть трішки про себе та про свій вибір фаху?

     Шлях мого знайомства з метрологією почався ще в Київському енергетичному коледжі, до якого я вступив після 9 класу, на спеціальність «Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології». За період навчання в ньому, я проходив практику у військовій частині, яка спеціалізувалась в метрологічному контролі засобів, які знаходились у військах.

     Після закінчення коледжу, я вступив до Національного університету харчових технологій (НУХТ), за тією ж спеціальністю та отримав червоний диплом бакалавра минулого червня.

     На тому етапі я вирішив, що для початку маю зробити вибір в повноцінному працевлаштуванні, бо все життя хотів працювати в сфері, за допомогою якої б зміг внести свій вклад в розвиток держави,  розвивати себе як спеціаліста та особу, а згодом вже зважаючи на професію, обрати спеціальність та навчальний заклад  для здобуття ОС «Магістр». 

    Отже, місце мого працевлаштування − Державне Підприємство «Антонов», до якого я прийшов на посаду інженера експериментально-дослідного відділу систем літака. За свій відносно невеликий час роботи, я встиг переконатися, що ті навички набуті мною при навчанні, в тому числі і з метрології стали мені в пригоді на підприємстві, наприклад коли довелося приймати участь у відпрацюванні деяких систем на новітньому літаку АН-178.

 

  Чому обрали Національний університет біоресурсів і природокористування України та факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК?  

     Розглянувши перелік навчальних закладів та спеціальностей, які пропонують ці заклади, вибір зупинився на Національному університеті біоресурсів і природокористування України, факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК, до того ж цьому вибору сприяли позитивні відгуки знайомих, які навчаються тут. Особливість моєї роботи та прагнення продовжити опановувати нові навички в сфері саме інформаційно-вимірювальних технологій підштовхнули мене до рішення вступу на магістратуру за спеціальністю 152 «Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка», освітня програма «Якість, стандартизація та сертифікація. Сподіваюсь, що набуті тут знання допоможуть мені опанувати вже частково знайому мені спеціальність, та за допомогою цього внести свій вклад для відродження авіапромисловості України.

 

      — Чи вважаєте ви обраний напрям перспективним?   

     Світовий ринок вже сьогодні сильно потребує спеціальностей, які були орієнтовані на здорове харчування, на якість та безпечність продукції, на стандартизацію, сертифікацію та метрологію і з часом попит зростатиме. Дана професія безперечно є перспективною і допомагає брати активну участь в управлінні своїм професійним життям, постійно опановувати нові навички та адаптуватись до постійних змін та нових викликів, формує фахівця, який апелює практичними і теоретичними знаннями. 

 

Пам’ятайте! Знайти себе в світі професії – означає дістати можливість гідно заробляти, відчувати себе потрібним людям, максимально повно розкрити свої здібності. І тут найважливіше — не схибити.

 

Дякую Вам за цікаву розмову і до зустрічі в аудиторіях нашого навчального закладу. 

 

Розмову вела Тетяна Розбицька, PhD
заступник декана з виховної роботи

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook