Засідання Вченої ради ННІ земельних ресурсів та правознавства до дня працівника освіти

3 жовтня 2014 року

До дня працівників освіти відбулося позачергове засідання Вченої ради ННІ земельних ресурсів та правознавства.
Гостем заходу став ректор НУБіП проф. С.М. Ніколаєнко.

Диплом доцента з рук ректора отримала Наталія Василівна Ісаченко. Було вручено подяки та грамоти співробітникам ННІ за наукові та навчальні досягнення, а також з нагоди Дня працівника освіти, який святкуємо цими вихідними, та Дня юридичного працівника, що припадає на середу, 8 жовтня. Зокрема, відзнаки одержали проф. В.В. Ладиченко, проф. І.П. Ковальчук, проф. В.М. Єрмоленко, доц.Яра О.С., доц. Панькова Л.О., доц. Слюсаренко С.В., доц. Гафурова О.В., доц. Піддубний О.Ю., доц.Улютіна О.А., доц. Рафальська Л.П., Новак Т.С. та інші.

Координатор міжнародної діяльності ННІ В. Богданець виступив із доповіддю на тему:"МІЖНАРОДНА ДІЯЛЬНІСТЬ ННІ ЗЕМЕЛЬНИХ РЕСУРСІВ ТА ПРАВОЗНАВСТВА:АНАЛІЗ СИТУАЦІЇ ТА ПЛАН ДІЙ ЩОДО РЕАЛІЗАЦІЇ ПОЛОЖЕНЬ ГОЛОСІЇВСЬКОЇ ІНІЦІАТИВИ 2020"

скорочений варіант презентації
Із вітальним словом виступив проф. І. П. Ковальчук.
Студентські організації факультетів землевпорядкування та юридичного провели конкурс-опитування серед студентів і визначила своєрідний "рейтинг" кафедр ННІ, зокрема, було вручено відзнаки найвимогливішій, найсправедливішій, найоб'єктивнішій кафедрі. З нагоди Дня працівників освіти у холі навчального корпусу було організовано виставку квіткових композицій.


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook