У рамках міжнародної співпраці: лекція професора з Нідерландів Майкла Берка

11 травня 2022, 16:01

    10 травня 2022 року, о 18.00, викладачі, аспіранти гуманітарно-педагогічного факультету і студенти 4 курсу кафедри романо-германських мов і перекладу долучилися до онлайн-лекції професора риторики Університетського коледжу University College Roosevelt, Утрехтського університету (Нідерланди) доктора Майкла Берка. Це була третя лекція із циклу на тему «The Evolution of Reading in the Age of Digital Technology». Лекція організована за сприяння Українського фулбрайтівського кола.

   Спікер д-р Майкл Берк наголосив на особливій необхідності в еру технологій читати книжки, саме паперові варіанти. Оскільки потреба читання є нагальною, важливою в житті кожного, на основі напрацювань понад десять років професор запропонував слухачам авторські рекомендації щодо читання книжок: для студентів, учителів та науковців різних галузей знань. Кожний читач повинен прийняти своє рішення, вибрати своє. Лекція була продовжена у форматі дискусії. Д-р Майкл Берк з радістю взяв участь в обговоренні.
   Онлайн-лекції колег із далекого зарубіжжя є позитивним оазисом для українських студентів та науковців, додаючи сил та віри у процвітання української науки.

 

Марія Личук,
завідувач кафедри романо-
германських мов і перекладу

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook