Факультет аграрного менеджменту та кафедра маркетингу гостинно відкрили двері для вступників!!!

5 травня 2022 року

   5 травня в рамках проведення загальноуніверситетського Дня Відкритих Дверей факультет аграрного менеджменту, кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі і економічної теорії представили випускникам шкіл, ліцеїв та коледжів всі переваги навчання на факультеті аграрного менеджменту та обрання фаху маркетолога.

   З вітальним словом до всіх присутніх випускників та викладацького складу закладів освіти звернувся декан факультету доцент Анатолій Дмитрович Остапчук. Анатолій Дмитрович ознайомив з можливостями та основними перевагами обрання спеціальностей факультету для подальшого навчання, якими є: якісна технічна база, якісно укомплектовані сучасні навчальні аудиторії, можливості навчання в англомовних групах, за програмами подвійних дипломів у кращих вузах Європи та навчання на військовій кафедрі університету; можливість отримання другої вищої освіти, участь у міжнародних конференціях та стажуваннях, знайомство з провідними світовими лекторами та практиками маркетингу та менеджменту.
 

     Заступник декана з міжнародної діяльності, доцент Олена Ковтун більш детально зупинилася на можливостях навчання закордоном, детально розповіла про навчання в університетах-партнерах Словаччини, Німеччини, Англії, Японії, Польщі, які дають можливість отримати диплом НУБіП України та європейського зразка.
   Завідувач кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі професор Буряк Руслан Іванович більш детально розповів про спеціальність маркетолога та спеціалізації «Маркетинг на ринку товарів та послуг» і «Digital маркетинг» за якими кафедра здійснює підготовку. Було наголошено про можливість всебічного розвитку студентства, яке зосереджується на розвитку наукової та міжнародної діяльності, високу професійну підготовку та можливість подальшого працевлаштування, яке для випускників забезпечується завдяки співпраці з провідними маркетинговими компаніями, передовими агрокомпаніями та агрохолдингами, рітейлерами, рекламними агентствами та іншими компаніями.
   На заході важливим став виступ відповідального секретаря приймальної комісії Сергія Сергійовича Ковалевського, який детально зупинився на особливостях вступу на базі повної загальної середньої освіти, випускникам коледжів та технікумів та вступникам на магістратуру.
   Показником успішної роботи кафедри маркетингу є її випускники, які також відвідали захід. Гордістю викладачів є Данило Безлюдько – засновник та власник компанії «Seven Cars» та Іван Луцій – старший бренд-менеджер компанії «Баядера Логістик». Досить слушним став вислів Данила, який сказав: «Університет навчив мене навчатися після навчання!!!» І це дійсно так, адже життя – суцільне навчання!!!
   До гостей звернулися представники студентства. На зустрічі виступили Олександра Козачук та Аліна Гончарук – нинішня та колишня голови студентської організації факультету, а також студентка-першокурсниця Марія Демцюра, які розповіли про свої досягнення та можливості, які відкрилися перед ними і побажали легкого завершення навчання і до зустрічі в стінах нашого факультету.

Щиро дякуємо всім присутнім за виділений час!!! До зустрічі в стінах НУБіП України!!!
 Олена Нагорна 
доцент кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі
 
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook