Від бакалаврату – до магістратури. Зустріч бакалаврів-міжнародників з адміністрацією гуманітарно-педагогічного факультету

5 травня 2022 року

 021 року на гуманітарно-педагогічному факультеті вперше відбувся набір студентів-магістрів за спеціальністю «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії». Приємно, що минулого року наші вихованці вирішили завершити здобуття повної фахової освіти у стінах рідного університету і зараз вже завершують перший рік навчання в магістратурі. Зараз над планами на майбутнє замислюються студенти-випускники 4 курсу бакалаврату. І найкращим варіантом є вступ до магістратури за фахом.

4 травня 2022 року кафедрою міжнародних відносин і суспільних наук було проведено зустріч студентів трьох випускових груп студентів-міжнародників з адміністрацією факультету та викладачів. Зі вступним словом до присутніх звернувся завідувач кафедри міжнародних відносин і суспільних наук, професор В.В. Стрілець. Він наголосив на важливості вибору свого майбутнього, особливо в такий важкий час для українців, коли наша держава знаходиться в стані війни і виборює в полум’ї битв майбутнє для нинішніх і наступних поколінь своїх громадян.

          

Про переваги навчання в магістратурі саме в НУБіП України докладно розповів заступник декана ГПФ, доцент В.М. Овчаренко. Зокрема, він наголосив, що НУБІП України має статус національного і дослідницького університету, в університеті реалізовуються програми академічної мобільності студентів, є можливості отримання подвійного диплому, проходження закордонних практик, навчання іноземними тощо.

          

Заступник декана, доцент С.В. Харченко та завідувач кафедри філософії та міжнародної комунікації, доцент В.П. Культенко звернули увагу студентів на можливість реалізувати себе в майбутньому на науковій ниві, оскільки факультет та випускові кафедри мають багатий досвід, значні напрацювання та потужну базу для здійснення наукових досліджень, реалізації міжнародних наукових проектів. Гарант ОПП «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії», доцент С.О. Білан наголосив на важливості нинішнього етапу завершення навчання та визначення зі вступом до магістратури. Доцент кафедри міжнародних відносин і суспільних наук В.О. Хвіст підкреслила, що спеціалісти-міжнародники зараз надзвичайно затребувані на ринку праці. Українській державі саме зараз потрібні високоосвічені, компетентні спеціалісти, які зможуть гідно відстоювати державні інтереси на міжнародному рівні. Наголошено на «родзинці» навчання саме в магістратурі НУБІП, яка забезпечує підготовку тих фахівців у сфері міжнародних відносин, які знаються на особливостях функціонування агропромислового комплексу та володіють здібностями ефективного просування на світовому ринку продукції АПК України.
Щиросердно бажаємо вам, наші випускники, успішного завершення навчання в бакалавраті та продовження навчання в магістратурі університету за спеціальністю «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії».

 

Вікторія Хвіст,
доцент кафедри міжнародних відносин і суспільних наук

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook