5 ТРАВНЯ – ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ ДЛЯ ВИПУСКНИКІВ ШКІЛ УКРАЇНИ ТА ВИПУСКНИКІВ ТЕХНІКУМІВ І КОЛЕДЖІВ (ОНЛАЙН)

3 травня 2022 року

ШАНОВНІ ВИПУСКНИКИ ЗАГАЛЬНООСВІТНІХ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДІВ (ШКІЛ, ГІМНАЗІЙ, ЛІЦЕЇВ), ТЕХНІКУМІВ І КОЛЕДЖІВ, БАТЬКИ ТА УСІ БАЖАЮЧІ!

 

Національний університет біоресурсів і природокористування України гостинно запрошує 5 травня 2022 року майбутніх студентів – випускників загальноосвітніх навчальних закладів (шкіл, ліцеїв, гімназій) та випускників технікумів і коледжів на онлайн Дні відкритих дверей, де всі бажаючі матимуть можливість познайомитися з нашим навчальним закладом. Ви матимете змогу познайомитись зі спеціальностями, отримати відповіді на всі питання щодо вступу, навчання, дозвілля, проживання тощо.

Посилання на підключення до заходу Дня відкритих дверей:

Презентація правил прийому до Університету та можливості студентського навчання, дозвілля: https://nules.webex.com/nules-ru/j.php?MTID=m69d1a4151c44c4a83a74b6d8b64543ea (відеоконференція розпочнеться 5 травня о 13:00)

Для участі в заході, зареєструйтесь будь ласка по цьому посиланню: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc6rp-yvM4pLlKKbvNtl4WnAGavg1diyjgYDiZLm-rGGGW3Rg/viewform?usp=sf_link

Програма заходу та інша важлива інформація: https://nubip.edu.ua/node/108350

Після загальноуніверситетського блоку гості матимуть можливість перейти на відеоконференцію вибраного факультету чи інституту. Факультет інформаційних технологій запрошує познайомитись з особливостями навчання за освітніми програмами:

  • 051 «Економіка»: Економічна кібернетика, Цифрова економіка;
  • 121 «Інженерія програмного забезпечення»;
  • 122 «Комп'ютерні науки»;
  • 123 «Комп'ютерна інженерія»;
  • 125 «Кібербезпека»;
  • 126 «Інформаційні системи та технології».

Презентація факультету інформаційних технологій (Посилання на підключення до заходу Дня відкритих дверей з попередньою реєстрацією): https://nules.webex.com/nules-ru/j.php?MTID=m5f46e0e41081b8a3b130b25803a1cf71 (відеоконференція розпочнеться 5 травня о 14:00)

Органайзер інформації щодо вступу на факультет інформаційних технологій НУБіП України (корисні посилання на важливі та цікаві web-сторінки щодо вступу та навчання, відповіді на всі питання вступників та замовлення індивідуальних консультацій): https://bit.ly/3y2ctuO

Час вказує на те, що для успіху необхідно бути адаптованим до будь-яких умов та постійно відповідати викликам, конкуренції на ринку праці. Факультет інформаційних технологій може допомогти в цьому.

 Запрошення (pdf)

Ми чекаємо на вас, дорогі майбутні вступники!

 

Ваш факультет інформаційних технологій 
Національного університету біоресурсів і природокористування України!

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook