Атестація студентів, вступна кампанія, літня екзаменаційна сесія – факультет захисту рослин, біотехнології та екології працює над актуальними питаннями в умовах воєнного стану.

2 травня 2022 року

   2 травня відбулася робоча зустріч проректора з науково-педагогічної діяльності Василя Шинкарука разом з деканом факультету Юлією Коломієць. Під час зустрічі обговорили організоване проведення екзаменаційної сесії, атестації студентів, нинішні проблеми, щоденний моніторинг та кількість присутніх студентів на заняттях, плани роботи колективу в умовах воєнного часу, актуальні питання вступної кампанії, а також пошук позитивних рішень, що будуть оптимальними для факультету.


   Триває останній місяць навчання для наших студентів. Попереду без сумніву важливий крок для студентів факультету захисту рослин, біотехнологій та екології – екзаменаційна літня сесія, ба більше сесія в умовах воєнного стану, яка триватиме з 23 травня по 3 червня. Зараз їх першочергова задача зосередити свою увагу на навчанні, успішно закінчити залікову сесію та перейти до здачі іспитів на екзаменаційній сесії.
   Проректор з науково-педагогічної діяльності Василь Шинкарук закцентував увагу на несвоєчасному складанні атестації та попросив Юлію Василівну подати актуальну інформацію. Наразі виникли труднощі у студентів 2-го курсу спеціальності 101 «Екологія» та 162 «Біотехнології та біоінженерія» з своєчасною здачею практичних робіт з аналітичної хімії. Саме з цього предмету маємо до 40% не атестованих студентів. Це й не дивно, більшість студентів не оминули воєнні дії – хтось змушений був виїхати зі свого міста, хтось боронить нашу Батьківщину в лавах Збройних Сил та Територіальної оборони, деякі захищають нашу країну на волонтерському фронті, тому не всі студенти мали змогу вкластися у необхідні терміни, що встановлені у практичних роботах. Для успішної здачі студентами аналітичної хімії, було прийнято рішення щодо корегування та продовження термінів здачі практичних робіт на платформі Elern.


   Василь Шинкарук наголосив на тому, що потрібно посилювати роботу над залученням абітурієнтів, проводити профорієнтаційні заходи у навчальних установах, зацікавлювати та закликати молодь до навчання, знаходити точки взаєморозуміння з новим поколінням. Не зважаючи на сьогоднішні реалії, контингент студентів, що наразі навчається на факультеті, усіма силами має бути збережений. Нещодавно, а саме 29 квітня факультет успішно провів День відкритих дверей та радо зустрічав усіх, хто мав можливість через екрани своїх комп’ютерів та смартфонів, у режимі онлайн долучитися до трансляції. На традиційній зустрічі зібралося чимало учасників, більше 160 гостей. Випускники шкіл м. Києва, Київської області та інших регіонів нашої країни завітали разом з батьками і друзями у гості до факультету. Приєдналися до зустрічі і нинішні бакалаври, що користуючись нагодою дізнались про умови вступу до магістратури. Згідно з програмою проведення, Юлія Василівна ознайомила всіх присутніх гостей зі структурою факультету, особливостями навчання, варіантами подальшого працевлаштування студентів. Підкреслила переваги навчання на факультеті захисту рослин, біотехнологій та екології та плюси саме нашого закладу вищої освіти – НУБіП України, що входить у ТОП-10 кращих університетів країни.


   Факультет захисту рослин, біотехнологій та екології на чолі з деканом Юлією Коломієць дякує за зустріч, опіку, підтримку проректора з науково-педагогічної діяльності Василя Шинкарука. Ми приймаємо до уваги всі зауваження, від сьогодні беремо в роботу питання, що були обговорені. Колектив готовий працювати на повну силу, забезпечувати ефективну роботу в умовах воєнного стану, єднатися, бути підтримкою для наших студентів. Все буде Україна!

Батрак Наталія

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook