Відбулось чергове засідання кафедри (квітень 2022)

12 квітня 2022 року
Кафедра акушерства, гінекології та біотехнології відтворення тварин

12 квітня 2022 р. відбулось онлайн засідання кафедри, на якому були розглянуті актуальні питання роботи у період воєнного стану в Україні.

Перше питання було присвячено обговоренню навчального процесу на 1 та 4 курсах (де задіяна кафедра) та доповідям кураторів студентських груп про стан виховної роботи. З інформацією виступили викладачі  дисциплін та куратори груп.

Ухвалили: навчальний процес на дисциплінах, які читають викладачі кафедри на 1 та 4 курсах, проходить згідно плану. Робота кураторами студентських груп ведеться на належному рівні. З 2-го питання, про навчальну практику студентів 5 курсу, виступили доц. Вальчук О.А., доц. Деркач С.С., доц.Жук Ю.В.

За результатами обговорення ухвалили: навчальну практику на 5 курсі провести онлайн з використанням оновлених методичних матеріалів кафедри. З 3-го питання, про участь кафедри у дні відкритих дверей на ФВМ, виступив завідувач кафедри та заступники декана ФВМ. Ухвалили: 16.04.22 взяти участь у запланованих заходах в рамках дня відкритих дверей ФВМ та сприяти широкому поширенню інформації про цей захід. На засіданні також були обговорені інші поточні питання діяльності кафедри.

     Доц. Лакатош В.М.

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook