На засіданні вченої ради університету урочисто було вручено нагороди

25 вересня 2014 року
Національному університету біоресурсів і природокористування України та директору ботанічного саду НУБіП України Олені Колесніченко вручено подяки від НТУ України «Київський політехнічний інститут» за вагомий внесок при спорудженні Храму Святителя Миколи Чудотворця та пам’ятного знаку «Героям Небесної сотні».
За вагомий особистий внесок у підготовку висококваліфікованих фахівців для агропромислового комплексу, впровадження інноваційних технологій навчання і виховання студентської молоді, активну участь у вдосконаленні навчально-методичного забезпечення в аграрних вищих навчальних закладах та плідну співпрацю з ДУ «НМЦ «Агроосвіта» подяки удостоєні декани факультетів - захисту рослин Оксана Сикало та лісогосподарського Олександр Бала.
 
 
 
Відзначили і спортсменів університету. Дипломи за зайняті два других місця на чемпіонаті Європи зі спортивного радіоорієнтування та на чемпіонаті світу зі спортивної радіопеленгації (срібна медаль) вручені аспірантці кафедри педагогіки Олександрі Пархоменко.
 
 
Дипломом за зайняте 1-ше на чемпіонаті Європи зі спортивної радіопеленгації та три золоті медалі на чемпіонаті світу зі спортивної радіопеленгації відзначено старшого викладача кафедри фізичного виховання В’ячеслава Пархоменка.
 

      Спартакіада «Здоров’я» серед науково-педагогічних, наукових працівників та співробітників структурних підрозділів університету 2013-2014 н.р. теж назвала своїх переможців. Перемогу в ній здобула команда ННЦ виховної роботи та соціального розвитку, другу сходинку посіли спортсмени ННІ рослинництва, екології і біотехнології, а замкнули трійку лідерів представники ННІ лісового і садово-паркового господарства.  

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook