Підготовка 2-курсників до проходження навчальної (діагностико-корекційної) практики у 2022 році

1 квітня 2022 року

    01 квітня 2022 р. відбулись онлайн-збори другокурсників спеціальності «Психологія». В.о. завідувача кафедри психології Мартинюк І.А. ознайомила присутніх із особливостями проведення діагностико-корекційної практики у 2022 році.

   Було зазначено, що навчальна практика розпочнеться 11 квітня і триватиме 2 тижні. Формат проведення практики – дистанційний. Бази практики будуть забезпечені випусковою кафедрою. Передбачувані форми роботи під час практики: участь в онлайн-зустрічах із практикуючими психологами інклюзивно-ресурсних центрів та закладів середньої освіти, участь у вебінарах, опрацювання інтернет-ресурсів з матеріалами за тематикою практики, участь у роботі Центру соціально-психологічної служби кафедри психології. Звітність із практики передбачає написання есе на тему «Мій професійний досвід за час діагностико-корекційної практики» та участь у підсумковій онлайн-конференції, що відбудеться в останній день практики – 22 квітня, початок планується о 14.00 год.

   Студентам, які в силу воєнного стану в країні не матимуть змоги доєднуватись до онлайн-зустрічей, буде надана можливість переглянути їх записи. У випадку відсутності можливості створити звітні матеріали в електронному вигляді, студент може писати від руки, і надсилати фото свого звітного есе.
Детальний зміст роботи під час практики описаний у «Методичних рекомендаціях до проходження навчальної (діагностико-корекційної) практики в умовах воєнного стану» на сайті кафедри у розділі «Практична підготовка».
   Настановчі збори з практики відбудуться 11 квітня 2022 року (початок 10.00) за покликанням:
   https://us02web.zoom.us/j/86839659015?pwd=bFB5QWNLeWtobjErQUZTZ3Z4Ky9Xdz09
   Meeting ID: 868 3965 9015
   Passcode: 19P8AA

   Із гордістю відзначаємо бажання наших студентів стати компетентними фахівцями, готовими трудитися на благо нашого українського народу 

В. о. завідувача кафедри психології
Мартинюк Ірина

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook