Забезпечення якісного освітнього процесу в умовах воєнного стану – першочергове завдання!

22 березня 2022 року
   21 березня відбулась чергова нарада механіко-технологічного факультету, на якій були підведені підсумки відновленого освітнього процесу за минулий тиждень та розглянуто ряд питань, що стосуються життєдіяльності факультету.
   Декан факультету Вячеслав Братішко підкреслив, що навчальний процес на факультеті успішно відновлений. Заняття згідно розкладу проводяться практично на 100%. Стабільно до дистанційного навчання долучаються 68% від загальної кількості здобувачів вищої освіти факультету. Через проблеми з електропостачанням, стабільним інтернет-зв’язком, та періодичним оголошенням повітряної тривоги деякі студенти не можуть підключатись до кожного заняття. Періодичну участь в навчальному процесі беруть 88 студентів, 14 з яких знаходяться за межами України. Крім того, 76 студентів факультету задіяні в територіальній обороні, а 8 – мобілізовані до Збройних Сил України.

   Завідувачі кафедр детально поінформували про ситуацію в своїх підрозділах, про хід освітнього процесу, способи комунікації між науково-педагогічними працівниками, співробітниками та студентами, безпечність місць перебування співробітників.
   Заступник декана Ігор Сівак поінформував присутніх про підготовку випускниками факультету до захисту дипломних проектів та магістерських робіт. Практично 90% відсотків опитаних студентів випускних курсів приступили до виконання робіт, тому перехід до складання державних іспитів замість захисту кваліфікаційної роботи є недоцільним.

   Голова профбюро факультету Оксана Ачкевич повідомила про надання грошової допомоги від профспілкової організації університету співробітникам, які опинились у скрутному матеріальному становищі.
   Декан факультету Вячеслав Братішко доручив завідувачам кафедр провести засідання в своїх колективах, донести відповідну інформацію до науково-педагогічних працівників і співробітників та побажав усім міцного здоров’я, бадьорого настрою і мирного неба.

 
Відповідальна за інформаційне наповнення веб-сторінки факультету, Світлана Потапова

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook