Не словом, а ділом.

18 березня 2022 року

   Не словом, а ділом у Національному університеті природокористування Україні з 14 березня 2022 року було продовжено навчальний процес у змішаному та дистанційному форматі. Ректором університету Станіславом Ніколаєнком було проведено онлайн лекцію для студентів магістерських програм підготовки фахівців на гуманітарно-педагогічному факультеті з дисципліни «Керівник закладу освіти». На лекції було присутньо 62 магістранти денної та заочної форм навчання, серед яких майбутні управлінці, соціальні працівники, фахівці-міжнародники, викладачі закладів вищої освіти.

   Лекція була наповнення духом оптимізму, мотивацією до боротьби за перемогу, до цілеспрямованої діяльності у важкий воєнний час, і, особливо, до власної самореалізації та навчання. Тема заняття розкривала проблему прийняття управлінських рішень у закладі освіти і торкалася питань: сутності, завдань та функцій управлінських рішень, їх різновидів та вимог до них; реалізації етапів прийняття управлінських рішень; характеристики альтернативних рішень; застосуванню індивідуального та колегіального підходів до прийняття управлінських рішень у закладах освіти; організації контролю за виконанням управлінських рішень.

   Змістовий та практичний аспекти такої теми заняття зацікавив молодих керівників справжніми прикладами і реально дієвими рекомендаціями у напрямі підбору і реалізації механізмів управління закладом освіти на основі прийняття оптимальних рішень керівником. Саме така сторона запропонованої лектором проблеми стала в основі формування неабиякого навчального інтересу у студентської молоді, а особливо активної участі студентів-заочників у дискусійному обговоренні. Студенти жваво вступали з лектором у продуктивну дискусію, ставили актуальні запитання, доповнювали, обґрунтовано висловлювали власні думки і пропозиції.

   Підсумком заняття стало отримання студентами домашніх завдань до наступного семінарського заняття, до яких увійшла й практична робота з розробки проекту наказу про підготовку закладу освіти до нового 2022-2023 навчального року. На завершення заняття професор Станіслав Ніколаєнко побажав усім стійкості, впевненості та перемоги!!!

Ігор Буцик,
заступник декана гуманітарно-педагогічного факультету

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook