Кафедра цивільного та господарського права про особливості навчального процесу у період воєнного стану

17 березня 2022 року

    Проведення навчальних занять під час воєнного стану має багато нюансів. Для забезпечення освітнього процесу необхідно забезпечити технічну сторону (наявність стабільного інтернету, комп’ютеру/смартфону), фізичне перебування у безпечному місці як студента так і як викладача. Особливе значення має психологічний стан учасників навчального процесу та готовність до сприйняття нової інформації.

Нас ніхто не готував до роботи за подібних обставин, але прагнення якнайшвидшої стабілізації ситуації спонукає відшуковувати внутрішні резерви для ведення навчально-педагогічної роботи під час війни.

Студенти 3 курсу юридичного факультету, відповідно до ситуації у своїх регіонах поступово повертаються до навчального режиму. Семінарське заняття у групах 1901, 1902, 1903 з дисципліни Господарське право було присвячено темі економічних санкцій та правового підґрунтя їх застосування. Тема з’явилась поза робочою програмою, але є надзвичайно актуальною нині і швидше за все, залишиться у робочій програмі на наступний 2022/2023 навчальні роки.

Студенти, які не були присутні на заняттях зможуть ознайомитись з матеріалами та виконати завдання на платформі Elearn.

  Панькова Л.О.,

доцент кафедри цивільного та

господарського права НУБІП України

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook