Засідання кафедри журналістики та мовної комунікації

13 березня 2022, 21:23

   10 березня відбулося онлайн-засідання кафедри журналістики та мовної комунікації. Головне питання порядку денного – організація освітнього процесу в другому семестрі.

Завідувач кафедри Наталія Костриця ознайомила науково-педагогічних працівників з наказом ректора Станіслава Ніколаєнка від 11 березня 2022 р. № 156, згідно з яким з 14 березня 2022 р. в університеті буде продовжено проведення навчальних занять у дистанційному та змішаному форматах за розкладом 2-го семестру 2021-2022 навчального року.
Наталія Миколаївна поінформувала присутніх, що для організованого проведення та завершення 2-го семестру рекомендовано використовувати всі наявні можливості дистанційного та змішаного форматів, розповіла про забезпечення навчально-методичною літературою, пояснила, як організувати роботу зі студентами, які перебувають у регіонах, де зруйновано освітню інфраструктуру, закцентувала на особливостях навчання в умовах воєнного стану та на діях у разі виникнення загрози життю учасникам освітнього процесу.
Багато співробітників кафедри з початку війни опинилися в гарячих точках, на перетинах найнебезпечніших напрямів. Попри це з першого дня всі перебувають на зв’язку не лише з колегами, а й зі студентами, і навіть виконують журналістську місію – інформують, аналізують, розповідають, підтримують, розшукують, знаходять. До продовження навчальних занять у 2 семестрі готові.

Кафедра журналістики та мовної комунікації

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook