З тривогою в серці, але з вірою у майбутнє: чергове засідання кафедри філософії та міжнародної комунікації

10 березня 2022 року

Не вірте тим, хто стверджує,
ніби освіта – привілей людей вільних,
а вірте філософам, які кажуть, що
тільки освічені люди вільні
(Епіктет, античний філософ) 

  10 березня 2022 року відбулося чергове засідання кафедри філософії та міжнародної комунікації. Засідання пройшло в онлайн форматі на платформі Webex. В непростий час відбувається засідання кафедри, проте ми як освітяни маємо показувати приклад нашим студентам і навіть в такий складний час підтримувати та навчати їх.
  В.о. завідувача кафедри Валентина Культенко, розпочала засідання з питання організації начального процесу в умовах військових дій в нашій країні. Вона повідомила, що згідно з листом Міністерства освіти і науки України в закладах вищої освіти були оголошені вимушені двотижневі канікули, які вже спливають. Є рекомендація ректорату 14 березня в університеті  відновити навчання для всіх курсів у змішаному (дистанційно-самостійному) форматі, за розкладом знаменника та розпочати навчальний процес там, де це можливо. Окрім цього в поточному році одноразово буде скасоване ДПА та ЗНО, механізм вступу до закладів вищої освіти наразі відпрацьовується міністерством. Без складання ЄВІ та ЄФВВ відбудеться й вступ до магістратури.

 Наукова бібліотека та DGlibrary - Цифрова бібліотека НУБіП України  за запитом викладачів та студентів може надіслати електронні методичні рекомендації, підручники та посібники, які є у них в наявності. Також, університет намагається запустити електронну навчальну систему Elearn.

  Другим питанням, яке було розглянуте - це підтримка наших Збройних сил України, кафедра одноголосно підтримала ініціативу допомагати й всіляко підтримувати нашу армію, та перерахувати на потреби ЗСУ свій одноденний заробіток, заради світлого мирного майбутнього та перемоги!

 

Ірина Матвієнко
секретар кафедри

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook