Відбулось перше засідання кафедри психології в умовах війни

12 березня 2022 року

  В умовах війни мирному населенню України надзвичайно важливо відновити почуття стабільності для подальшої мобілізації сил і збереження нації й суверенності держави. Відтак, кафедра психології гуманітарно-педагогічного факультету НУБіП України продовжує свою діяльність, налагоджуючи і підтримуючи зв’язки між професорсько-викладацьким і студентським колективом.
   У четвер, 10 березня 2022 р., коли традиційно в нашій країні вшановують пам’ять про символа української нації – Тараса Шевченка, відбулось онлайн засідання кафедри психології, присвячене питанням організації навчального процесу в умовах воєнного стану. Виконуюча обов’язки завідувача кафедри Мартинюк Ірина закцентувала увагу колег на відновленні із 14 березня навчання для студентів усіх курсів у дистанційному форматі (за допомогою звичних платформ) за розкладом знаменника. До засідання долучилась більшість науково-педагогічних працівників зазначеного підрозділу. Попри труднощі, спричинені війною, куратори груп підтримують зв’язок із студентами. Професорсько-викладацький склад кафедри готовий забезпечувати навчальний процес і тим самим робити свій вагомий внесок у продовження формування освіченої, свідомої і незалежної нації.

   Під час засідання кафедри одноголосно було прийняте рішення про виявлення підтримки українським військовим шляхом переказу одноденного заробітку на рахунок ЗСУ.
   Обговорювалось питання налагодження діяльності Центру соціально-психологічної служби з надання психологічної допомоги студентам та працівникам НУБіП України в умовах війни. Індивідуальні та групові форми такої роботи у березні забезпечуватимуть: Мартинюк Ірина, Зелінська Ярослава, Гассаб Оксана, Скварко Вадим. Час та контактні дані будуть повідомлені на сайті кафедри й університету додатково.

І на оновленій землі
Врага не буде, супостата,
А буде син і буде мати,
І будуть люди на землі…
                          Т. Шевченко

Ірина Мартинюк,
В.о. завідувача кафедри психології

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook