Он-лайн засідання кафедри управління та освітніх технологій

11 березня 2022 року

Сьогодні, 11 березня в он-лайн режимі відбулось засідання кафедри управління та освітніх технологій, на якому обговорено ряд актуальних питань, пов’язаних з організацією освітнього процесу в університеті у другому навчальному семестрі.  Завідувач кафедри Сергій Кубіцький довів до науково-педагогічних працівників розпорядження ректора НУБіП України Станіслава Ніколаєнка про необхідність відновлення освітнього процесу у змішаній формі дистанційній та самостійній.

Відновлення освітнього процесу, наголосив завідувач кафедри, є нашим обов’язком і нагальною необхідністю, крім того, - це є нашою відповіддю агресору, який розраховує на те, що нас можна зламати. Усвідомлюючи той факт, що поки що не всі студенти мають можливість долучитися до лекцій у Zoom чи Cisco Webex, на засіданні кафедри обговорювалися питання створення студентських вайбер-груп, з метою забезпечення студентів лекційним і практичним матеріалом через різноманітні месенджери, додатки та пристрої. Викладачі кафедри висловили повну підтримку позиції ректорату і вже активно включились в роботу по встановленню контактів із студентами та створенню вайбер-груп. Всі свідомі того, що у цей складний час необхідно діяти як одна родина і підтримувати один одного в ім’я нашої перемоги над російським агресором.

Із зрозумінням колектив кафедри поставився до намірів МОН України щодо скасування ЗНО, ЄВІ та ЄФВВ у цьому році, а також необхідності розроблення нового механізму вступу абітурієнтів на навчання до закладів вищої освіти.

Увесь колектив кафедри одностайно підтримав ініціативу ректорату щодо перерахування  одноденного заробітку на рахунок Збройних Сил України. Слід відмітити, що це вже не перший випадок добровільного перерахування особистих коштів викладачами кафедри, спрямований на допомогу українським захисникам, адже сьогодні як ніколи раніше, від боєздатності нашої армії залежить доля нашої вільної і незалежної країни.

Ми свято віримо і знаємо, що правда на нашому боці! Ворог буде знищений! І перемога над силами, що прагнуть відібрати у нас свободу неминуча! Ми також усвідомлюємо, що тільки високоосвічена нація здатна дати відсіч будь-якому агресору! Тому відновлення освітнього процесу в університеті сприяє нашому єднанню, укріплює нашу силу і могутність, зміцнює нашу впевненість у тому, що освіта - це найкраща зброя проти зла і ненависті! Разом переможемо! Все буде Україна!   

Василь Базелюк,
доцент кафедри управління та освітніх технологій

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook