З вірою в премогу!

11 березня 2022, 21:33

   У нелегкий час військового стану в Україні життя і робота на кафедрі культурології продовжуються, і 11 березня в онлайн-форматі відбулося засідання кафедри.

  

   Бачити одне одного, спілкуватися, будувати плани, незважаючи ні на що, – зараз надзвичайно трепетно. « Це були найсвітліші хвилини за останні два тижні», – сказала на засіданні доцент кафедри Ірина Віталіївна Войтюк.

   І хоча розмову інколи перебивали сигнали повітряної тривоги, ми відчували силу єднання кафедри.

  

   Завідувач кафедри Ірина Зіновіївна Майданюк довела до відома інформацію, яка прозвучала на ректораті і на адміннараді: університет живе напруженим життям – кого закликали до війська, хто пішов до самооборони, хто змушений був евакуюватися. Серед працівників кафедри також є ті, хто служить у ЗСУ, хто пішов у тероборону, хто чергує в корпусах університету, хто займається волонтерством.

 

   Проте 14 березня спливають вимушені двотижневі канікули, які оголошені Міністерством освіти і науки України, тому є рекомендація розпочати навчальний процес там, де це можливо, отож НУБіП України відновлює навчання в змішаній формі: дистанційній та самостійній. Для цього є різні можливості: платформа ельорн, електронні підручники, посібники в університетський бібліотеці, індивідуальні завдання на поштові скриньки та месенджери (вайбер, телеграм тощо).
   Будемо працювати, будемо разом йти до перемоги, будемо творчістю піднімати національний визвольний дух, – одностайно вирішило зібрання. А ще – підтримаємо ініціативу університету перерахувати одноденний заробіток на рахунок ЗСУ (хоча кожен працівник кафедри вже це зробив, бо це веліло сумління).
   Ми завершували засідання Гімном України, хоч не впізнавали своїх голосів – у кожного в горлі клубок… Але ми віримо в наші Збройні Сили, віримо в Україну, віримо в перемогу. Ми готові її наближати!

 
 
 
 

Ірина Майданюк,
завідувач кафедри культурології

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook