Четвертий тур чемпіонату України з волейболу сезону 2021-2022 другої ліги

18 лютого 2022, 8:32

   З 11 по 13 лютого відбувся 4-й тур чемпіонату України з волейболу сезону 2021-2022 серед чоловічих команд другої ліги. Команда НУБіП України зіграла дві гри: одну з КЗ «ДЮСШ № 1» НМР м. Нікополь, а другу з ВК Боярка м. Боярка.

     Перший поєдинок наші хлопці програли з рахунком 0:3, хоча змагалися на рівних. Відставання від суперників у кожній партії було не дуже великим. У другій грі збірна НУБіП України одержала перемогу з рахунком 3:0,не залишивши жодного шансу на перемогу команді суперників.
     Наразі після зіграних матчів наша команда з 16-ма очками обіймає п`яту сходинку турнірної таблиці у групі Б. За результатами цього туру Романа Гапенюка (ф-т конструювання та дизайну) визнано кращим центральним блокуючим і за оцінками фахівців він увійшов до збірної туру – «команда мрії».
     Щодо успіхів нашої збірної у чемпіонаті міста Києва, то хлопці 07 лютого зіграли 9-ий тур, обігравши команду Боярка з рахунком 3:0 і посідають друге місце в турнірній таблиці другого дивізіону групи В.
     Жіноча збірна НУБіП України з волейболу після зіграних семи ігор чемпіонату міста Києва у дивізіоні 3 групи Е обіймає шосту сходинку турнірної таблиці.
 
Микола Костенко,

завідувач кафедри фізичного виховання 

 

 
 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook