Профорієнтація гуманітаріїв для херсонських школярів

18 лютого 2022 року

 Лютий багатий на події для випускників загальноосвітніх закладів України: розпочалася реєстрація старшокласників на ЗНО, вони постали перед потребою вибору предметів, за якими складатимуть іспити для вступу в університет. А отже, одинадцятикласники усвідомлюють, що скоро настане мить ухвалення рішення про обрання майбутнього фаху. Розуміючи складність зазначеного процесу, науково-педагогічні працівники кафедри психології проводять профорієнтаційну роботу з абітурієнтами. Так, 17. 02. 2022 року доцент Людмила Омельченко зустрілася з учнями 11-х класів Загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 32 м. Херсона. Цей захід став можливий завдяки співпраці з адміністрацією загальноосвітнього закладу, зокрема завучем – Ілляшенко Ніною Анатоліївною. Вона радо погодилася на взаємодію з представником НУБіП України, адже розуміє важливість профорієнтаційної роботи з випускниками.

Доцент познайомила абітурієнтів із перевагами навчання в НУБіП України, розповіла про програми, за якими здійснюється підготовка, запросила випускників до участі в олімпіаді, яку проводить університет, забезпечуючи можливості випускників отримати додаткові бали для вступу.

    Зустріч, хоч і дистанційна, однак проходила в теплій атмосфері. Особливо припала до вподоби випускникам «мандрівка» сайтом університету, розповідь про особливості підготовки на програмі «Психологія» (ОС бакалавр), зацікавилися старшокласники навчально-інформаційним порталом університету, з особливою увагою аналізували електронний навчальний курс, який демонструвала Л. Омельченко.
   Скористалися абітурієнти й нагодою отримати консультацію щодо професійного самовизначення. Вони записали контакти Центру соціально-психологічної служби кафедри психології. На завершення розмови Л. Омельченко дала відповіді на запитання, які ставили абітурієнти.
Науково-педагогічні працівники кафедри психології дякують адміністрації Загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 32 м. Херсона за надану приємність співпраці, бажають випускникам загальноосвітніх шкіл успіхів на ЗНО, запрошують на навчання за освітньою програмою «Психологія».

Людмила Омельченко
доцент кафедри психології

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook