Студенти університету запрошені на навчання у провідні виші за кордоном

10 вересня 2014 року

 У рамках реалізації Програми розвитку університету «Голосіївська ініціатива – 2020» університет поглиблює міжнародне співробітництво. Завдяки угодам про співпрацю, студенти НУБіП мають можливість навчатися у кращих вишах за кордоном. Цьому звичайно передує конкурсний відбір. 

За його результатами цьогоріч у Середземноморському агрономічному інституті (м. Ханья, Греція) здобуватимуть освіту двоє студентів ННІ бізнесу – Юлія Кирдода та Лариса Степанова
 
До Чеського університету  наук про життя (м. Прага, Чехія) направлена магістрантка економічного факультету Олена Оленіч
 
У рамках реалізації програми MSMT «Допомога студентам з України» на запрошення цього ж вишу поїдуть навчатися й інші студенти НУБіП України. Серед них представники економічного факультету (Анна Бердиш, Єгор Копилов, Юлія Кравець, Вікторія Кузнєцова,  Марія Левченко, Катерина Трайтак, Ірина Чижма) та аграрного менеджменту (Анна Близнюк). До них приєдналися також Оксана Ситнік, Яна Татаркіна, Олександр Сизонюк з факультету енергетики і автоматики. А лісогосподарський – представлятимуть Тарас Волянський та Анна Дереш
 
Студенти університету Станіслав Горбачевський, Іван Маланенко Денис Чорний та Дмитро Конюхов отримали нагоду навчатися у Варшавському університеті наук про життя. Третьокурсниця Світлана Сільман та четвертокурсник Віталій Буковський  запрошені до Каунаського університету лісового господарства та інженерної екології (м. Каунас, Литва). В університет Гронінген (Нідерланди) направлений Максим Діброва.
 
Та це далеко не всі. Зокрема, в рамках пілотного проекту «Вроцлавський природничий університет очима українців» студенти факультету комп’ютерних наук та економічної кібернетики Віталій Линець і Андрій Глазунов протягом 2-х місяців будуть проходити на базі цього вишу навчальну практику.  
 
Магістрант Петро Омельчук  наразі є учасником програми «Федерація обмінів Франція – Україна» у Рош – Премарі – Андільє (Франція).
 
А студентка педагогічного факультету імені професора Віктора Сидоренка Ольга Малишко візьме участь у «14 Міжнародному студентському саміті з питань продовольства, сільського господарства та навколишнього середовища в новому столітті», який відбудеться в Університеті Касетсарт (Таїланд).
 
Прес-служба НУБіП України
 
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook