Викладач кафедри культурології Владислава Чайка – Президентський стипендіат

14 лютого 2022 року
   10 лютого 2022 року Президент України Володимир Зеленський підписав Указ № 50/2022 «Про призначення стипендій Президента України для молодих письменників і митців у сфері музичного, театрального, образотворчого, хореографічного, естрадно-циркового мистецтва та кіномистецтва», відповідно до якого стипендію молодого митця у сфері музичного мистецтва призначено викладачеві кафедри культурології Владиславі Чайці.

     Владислава Володимирівна працює на кафедрі культурології лише другий рік, проте прийшла вона на викладацьку діяльність вже відомим в Україні митцем. В її арсеналі – перемоги на Всеукраїнських і міжнародних конкурсах та фестивалях від "Срібих дзвіночків" у м. Луцьку (2005 р.) – до "Пісенного вернісажу" (м. Київ, 2013 р.), "Bel Canto" (м. Київ, 2014 р.), "Międzynarodowy Harcerski Festiwal Kultury Młodzieży Szkolnej" (м. Кельце, Польща, 2015 р.), Міжнародного фестивалю національних культур "FIP Fuengirola – 2018" (м. Фуенгірола, Іспанія, 2018 р.), Міжнародного конкурсу-фестивалю української ретро-музики ім. Б. Весоловського (м. Одеса, 2018р.) та ін., телевізійні вокальні шоу «Х – фактор» і «Голос країни».

     Влада Чайка веде активну громадську діяльність. З початку ООС вона у складі творчого волонтерського об’єднання «Арт-Десант» взяла участь у більш як 100 благодійних концертах для українських військових та дітей Донбасу в Авдіїці, Бахмуті, Маріуполі, Свєтлодарську, Станиці Луганській, Щасті, Сєвєродонецьку, Лисичанську, Слов'янську.

     Наприкінці минулого року Владислава успішно захистила дисертацію і отримала диплом доктора філософії зі спеціальності «Історія та археологія», а тепер – у неї ще й висока творча нагорода.
     Ми пишаємося успіхами молодої колеги, вітаємо її і бажаємо наснаги і мирних днів для здійснення нових творчих задумів!

Ірина Майданюк,
завідувач кафедри культурології

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook