Перший старостат гуманітарно-педагогічного факультету у новому семестрі

8 лютого 2022 року

   Під час онлайн-зустрічі, що відбулась 8 лютого 2022 року на платформі Webex, заступники декана гуманітарно-педагогічного факультету Ігор Буцик, Вадим Овчаренко привітали учасників освітнього процесу з початком нового весняного семестру, побажали міцного здоров’я та успіхів, розкрили основні організаційні питання, зокрема, особливості навчання в умовах адаптивного карантину.

   Вадим Миколайович ознайомив учасників наради з графіком навчального процесу та зазначив, що відповідно до наказу ректора та рекомендацій МОЗУ та МОНУ навчальний процес у другому семестрі розпочнеться у дистанційному форматі, деканат працює в карантинному режимі, але при необхідності готовий приймати студентів для вирішення нагальних питань (зокрема таких як видачі довідок, відомостей тощо). Заступник декана нагадав про необхідність ліквідації академічних заборгованостей у відповідні терміни.

 

 

 

 

   Деканат наголосив на дотриманні правил протиепідемічних заходів під час організації освітнього процесу та нагадав, що для всіх студентів та викладачів, хто має бажання, є можливість вакцинуватись в університеті. Процедура вакцинації проходить в 11 гуртожитку НУБіП України, який розташований за адресою вул. Генерала Родимцева, 7б. Вадим Миколайович також підкреслив, що студенти та викладачі-наставники академічних груп мають ознайомитись з оновленою інструкцією щодо правил поводження під час освітнього процесу, масових заходів та у гуртожитках.

 

   Серед інших питань було обговорено важливість надання до деканату звітності про відвідування, порядок подання відомостей і довідок про додаткові бали, профорієнтаційну роботу, активну діяльність студентів з популяризації університету у соціальних мережах.
   Всі учасники заходу мали змогу задати питання, обговорити найбільш хвилюючі проблеми та отримати вичерпні відповіді.
   Загалом, старостат пройшов успішно та надихнув усіх учасників освітнього процесу на гуманітарно-педагогічному факультеті до нових звершень!

 

Ольга Кисленко,
студентка 3 курсу гуманітарно-педагогічного факультету
спеціальності “Професійна освіта”
Дмитро Чорноморденко,
старший викладач кафедри філософії та міжнародної комунікації

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook