Аспіранти обговорюють «Кращі аграрні практики у птахівництві»

4 лютого 2022 року

Семінар «Кращі аграрні практики у птахівництві» відбувся 3 лютого 2022 року, де серед учасників були фермери, науковці, представники районних адміністрацій та аспіранти факультету тваринництва та водних біоресурсів НУБіП України. 

Відкрила захід Ірина Барзо, керівник проєкту «Кращі агропрактики», який реалізується за підтримки USAID (від англ. U.S. Agency for International Development – агентство США з міжнародного розвитку) та компанією «Кімонікс Інтернешнл Інк.» Chemonics International Inc, яка є міжнародною консалтинговою компанією, та спеціалізується в сфері розвитку. Ірина Борзо розповіла про проєкт та анонсувала найближчі заходи, що зацікавило аспірантів в плані освоєння нових методів та підходів в науковій сфері. 

Заступник директора з наукової роботи Наталя Шоміна повідомила про діяльність Державної дослідної станції птахівництва НААН України (м. Борки, Харківської обл.), та таких структурних підрозділів, як біохімічна лабораторія з аналізу готової продукції, кормів, крові та лабораторії з селекційної діяльності. Розглянуто практичне застосування таких підходів при удосконаленні кросу індиків «Харківський».

Розглянуто роль деяких положень Закону «Про ветеринарну медицину», що в свою чергу пов’язано з організацією профілактичних заходів, повноцінної годівлі та утримання птиці в умовах фермерських господарств. Керівник фермерського господарства «Агроімпекс» із Харківщини – Олександр Рябоконь розкрив практичні аспекти виробництва продукції індиківництва, роль використання інновацій та наукових досліджень, як запоруку успішного бізнесу.

"Для успішного функціонування бізнесу потрібне постійне самовдосконалення та співпраця між спеціалістами різних галузей", - діляться враженнями аспіранти.


Михайло Матвєєв
Голова Ради аспірантів факультету
тваринництва та водних біоресурсів

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook