Інна Парфьонова обирає престижну професію – Транспортні технології на автомобільному транспорті!

3 лютого 2022 року
 Доброго дня! Розкажіть буль ласка про себе. Чому київський ВУЗ?
— Тому, що я народилась і мешкаю у передмісті Києва, де навчаюсь у Новосілківському академічному ліцеї "Ерудит". Але, насамперед, мені допомогло те, що понад рік тому детально дізналась про НУБіП України, завдяки профорієнтаційній роботі викладачів кафедри транспортних технологій та засобів у АПК, а також співпраці цієї кафедри з нашим ліцеєм у сфері науково-дослідної роботи у науковому гуртку «Логістика», куди залучені учні ліцею. Тому з вибором університету і я, і деякі мої однокласники визначитись практично одразу.
 Яким чином готуєтесь до ЗНО?
— Знову ж таки, завдяки профорієнтаційній роботі викладачів кафедри, я дізналась про підготовчі курси до ЗНО на базі НУБіП України, за що дуже їм вдячна. Вони мені не лише надали інформацію про курси, але й допомогли з оформленням необхідних документів.
 Чи визначились з вибором спеціальності остаточно?
— Насправді, ще маю певні сумніви, але напрям вже вибрала. На даний час, я розглядаю дві спеціальності рівноцінно – це транспортні технології (на автомобільному транспорті) та фінанси і кредит. Але, нещодавно я дізналась, що у НУБіП України можна паралельно отримати дві спеціальності навіть на різних факультетах. Тому, якщо я в мене вистачить сил, навчатимусь за цими спеціальностями, вагатись не буду.
 Які ВУЗи, окрім НУБіП, ви розглядали для навчання?
— Київський національний університет імені Тараса Шевченка. Однак, як я сказала, на мене досить сильно вплинула інформація, представлена викладачами кафедри транспортних технологій, що проводили у нас профорієнтацію з кафедри. У нас також проводили профорієнтацію і з інших ВУЗів, але «технологи» просто на висоті, тому вони мене і зацікавили більше всього, за що я їм дуже вдячна.
 Чи збираєтесь ви відвідати день відкритих дверей в НУБіП?
— Так, обов’язково. І не просто відвідати, а поспілкуватись як з керівництвом факультетів, викладачами кафедр, так і зі студентами старших курсів, які вже навчаються за вибраними мною спеціальностями.
 Чи вибрали ви НУБіП України як основний пріоритет для навчання?
— Так, я буду подавати документи при вступі в університет за першим або другим пріоритетами. Ще маю час на роздуми. Але прийматиму остаточне рішення після дня відкритих дверей.
 Чи є у вас хобі чи бажання займатись саморозвитком окрім професійної діяльності?
— О, так. Звісно, в мене головна мета – добре підготуватись до вступу в університет, а також продовжувати займатись танцями, якими я захоплююсь декілька років.
 Чого найбільше очікуєте від навчання в університеті?
— Очікування в мене ого-го! Перерахую основні мої бажання, які я точно хочу здійснити: стати спеціалістом з практичними навиками роботи, вивчити англійську мову з високим рівнем, тобто вільне володіння, займатись танцями і взагалі розвиватись всебічно.
  Інна, дякуємо за розмову, хочемо побажати вам успіхів у підготовці до вступу в університет і всього найкращого!

Розмову записав Сергій Бондарєв,
доцент кафедри транспортних технологій
та засобів у АПК

 

 

 
 

 

 
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook