Школа першокурсника «12 скарбів» — вдалий експеримент

26 серпня 2014 року

     От і промайнуло двотижневе навчання у Школі першокурсника «12 скарбів» факультету екології і сталого розвитку. Студенти та організатори даного заходу плідно попрацювали над поставленими у програмі школи завданнями.



 

     Кожен день мав свою тематику: «Наш вибір — зелений», «Клітинка-лінієчка», «Стиль Джинс», «День державної символіки України». І розпочинався обов’язково ранковою зарядкою.


      Щодня перед учасниками школи відкривались нові горизонти культурно-виховних, навчально-практичних та спортивних можливостей. Зокрема, студенти засвоїли ази приготування українського борщу в студентських умовах. Також ознайомилися з особливостями виховної роботи та організації дозвілля в університеті.


     А ще організаторами школи 14 серпня 2014 року проведено круглий стіл «День Святого Маковея (Медовий Спас)», де згадували звичаї та традиції свята.

     Першокурсники брали участь у культурно-виховних заходах «Гуртожиток наш дім — гарно й затишно у нім», «Трудове виховання, як компонент природоохоронної справи», «Природа — наш дім», «Господар і Господарочка», «Трудове виховання та професійна орієнтація студентів», «Екологічне виховання, як один із напрямів виховання студентів», «Знай, люби і бережи». А пережиті за день емоції виражали на ватмані.

 


    Набуті за період школи знання з екологічної культури, навички трудової дисципліни, самоосвіти та самовдосконалення сприятимуть у майбутньому формуванню професійно-орієнтованого висококваліфікованого фахівця організатора з природокористування.



Інформаційний відділ факультету екології і сталого розвитку
 


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook