З нагоди початку начального року на адресу ректора Станіслава Ніколаєнка надійшли вітання від Вроцлавського університету наук про життя та навколишнього середовища

30 серпня 2014 року
У своєму зверненні професор Вроцлавського університету наук про життя та навколишнього середовища Аліна Величко подякувала керівництву університету і ректору Станіславу Ніколаєнку за присвоєння їй звання «Почесний професор Національного університету біоресурсів і природокористування України». Вчена висловила вдячність і завідувачу кафедри анатомії тварин імені В.Г. Касьяненка Олегу Мельнику.
 
Аліна Величко є ініціатором співпраці між університетами. Під час проведення науково-дослідницьких робіт у Вроцлаві неодноразово допомагала магістрантам і докторантам НУБіП України. 
 
Професор засвідчила найвищу повагу і шану до всіх співробітників нашого вишу. Аліна Величко запевнила, що академічне співтовариство Вроцлавського університету наук про життя та навколишнього середовища докладе усіх зусиль для подальшої співпраці. Цьому посприяє також участь у програмі «Горизонт 2020». Особливо у такі важкі для України часи, солідарність і підтримка колективу університету будуть ще більшими. 
 
Тож вчена побажала усім миру, успіхів та реалізації планів і благородних намірів у новому навчальному році. А університету – подальшого процвітання в дослідницькій та освітній галузях, плідної співпраці із партнерами не лише в Україні, а й за кордоном.
 
Прес-служба НУБіП України
 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook