Студенти економічного факультету готуються до вступу в магістратуру

26 січня 2022, 12:15
    Деканат економічного факультету проводить послідовну роботу з ознайомленням студентів-випускників ОС «Бакалавр» з новими правилами прийому в магістратуру, які діють у 2022 р. Так 26 січня відбулася зустріч з студентами заочної форми навчання, які навчаються в міжкафедральних навчальних лабораторіях у регіональних навчальних закладах університету.

     В цьому році дипломи бакалавра отримають 164 студенти МНЛ на базі Бобровицького, Заліщицького, Ірпінського, Мукачівського та Рівненського фахових коледжів НУБіП України спеціальностей 051»Економіка», 071 «Облік і оподаткування», 072 «Фінанси, банківська справа та страхування».

   На зустрічі з сутдентами-випускниками МНЛ декан економічного факультету Анатолій Діброва, заступник відповідального секретаря приймальної комісії Олексій Соломка та заступник декана Михайло Маршалок детально ознайомили студентів з правилами прийому та інформували про заходи, які здійснює факультет з підготовки до здачі ЄВІ, ЄФВВ та ТЗНК.

    Зокрема за підтримки гуманітарно-педагогічного факультету проводяться безкоштовні курси з підготовки до складання ЄВІ та ТЗНК, а силами економічного факультету проводяться заняття з підготовки до ЄФВВ.
 
Михайло Маршалок,
заступник декана економічного факультету
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook