Засідання Вченої ради Українського ННІ якості біоресурсів та безпеки життя

29 серпня 2014 року
м. Київ, НУБіП України

    Сьогодні 27.08.14 р. відбулося засідання Вченої ради Українського ННІ якості біоресурсів та безпеки життя за участю очільника університету Ніколаєнка Станіслава Миколайовича.
Ніколаєнко С.М. перебуваючи на зустрічі з колективом інституту, відвідав кафедри, навчальні лабораторії, деканат факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК, ознайомився з матеріально-технічною базою інституту та готовністю інституту та кафедр до нового навчального року.
    На порядку денному були наступні питання:
1. Результати вступної компанії по факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК на 2014/2015 н.р.
2. Про готовність кафедр та Українського навчально-наукового інституту якості біоресурсів та безпеки життя до нового навчального року.
3. Про регламент колегіальних заходів у НУБіП України.
4. Про затвердження складу Вченої ради на 2014/2015 н.р.
5. Різне.

    З вітальним словом до колективу інституту звернувся очільник університету Ніколаєнко С.М., який відзначив про перспективи розвитку університету та Українського ННІ якості біоресурсів та безпеки життя. Також, Станіслав Миколайович ознайомив колектив із проектом Програми розвитку Університету на 2015-2020 роки «Голосіївська ініціатива – 2020». Документ підготовлений робочою групою на чолі з Ніколаєнком С.М., Квашою С.М. Проект був розглянутий 29 липня на ректораті НУБіП України та 12 серпня на нараді за участю директорів ННІ, керівників підрозділів університету.
    Отримано більше ста пропозицій. Близько 90% висловлених пропозицій щодо її поліпшення враховано. «Голосіївська ініціатива-2020» має стати дороговказом для нашого колективу. До речі, її проект розміщено на сайті університету. Тож кожен міг і може з ним ознайомитися. За словами очільника університету, в листопаді-грудні буде розроблено чіткий план для реалізації програми на 2015 рік. Такі плани будуть прийматися щорічно.
Очільник університету повідомив присутніх щодо святкування 1-го Вересня, зазначив, що НУБіП України відвідають почесні гості, в т.ч. іноземні делегації з Польщі, Чехії, Словаччини та ФРН. За традицією, будуть вручені регалії почесних професорів і докторів НУБіП України. Відбудеться вшанування пам’яті жертв війни та Героїв Небесної Сотні.
    За пропозицією студентства вирішено не робити святкової дискотеки 1 вересня у зв’язку із трагічними подіями на Сході України. Планується з 18 години провести концерт-реквієм, присвячений зміцненню державності України.

    Станіслав Ніколаєнко додав також, що нас чекають нелегкі часи. Ще багато роботи у гуртожитках, потрібно постійно дбати про енергозбереження, підготувати університет до можливих відключень тепла в зимову пору. Перед проректорами Володимиром Курилом та Сергієм Квашою поставлено завдання розробити план запровадження Закону України «Про вищу освіту» в життя університету. Ніколаєнко наголосив на новій якості міжнародної роботи, залучення до навчання іноземців.
    На завершення Станіслав Ніколаєнко подякував колективу за виконану роботу, побажав плідної праці в новому навчальному 2014/2015 році, здоров'я, наснаги, успіхів.


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook