І етап Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт на кафедрі статистики та економічного аналізу

18 січня 2022, 9:00

18 січня 2022 року на кафедрі статистики та економічного аналізу відбувся І етап Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 05.11.2021 р. № 1179 «Про проведення Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2021/2022 навчальному році та внесення змін у додаток до наказу Міністерства освіти і науки України від 24.11.2020 № 1457».

Метою конкурсу є розвиток інтелектуального потенціалу талановитої молоді; активація та підтримка наукової роботи студентів як найважливішого фактора формування фахівців нового типу; стимулювання їх інтересу до дослідницької роботи, участі у наукових програмах, проектній, конструкторській та інших формах наукової діяльності; оволодіння ними інноваційними технологіями.

Цьогоріч на розгляд конкурсної комісії було представлено результати студентських наукових робіт:
    Дарини Кравець, студентки 1 курсу спеціальності «Облік і оподаткування» на тему: «Трансформація підходів до управління людським капіталом» (керівник к.е.н., доц. Собченко Т.С.).
     Аделіни Кошіль, студентки 1 курсу СТ, спеціальності «Облік і оподаткування» на тему: «Статистичний аналіз споживання свинини в Україні (керівник – к.е.н., доц. Воляк Л.Р.).

    Тетяни Мельник, студентки 2 курсу, спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» на тему: «Економіко-статистичний аналіз діяльності підприємств олійно-жирової галузі України» (керівник – к.е.н., доц. Макарчук О.Г.).
    Аліни Ященко, студентки 2 курсу спеціальності «Економіка» на тему: «Інформаційно-статистичне забезпечення управління виробництвом плодово-ягідних культур» (керівник к.е.н., доц. Чухліб А.В.).


    Єлизавети Бабкової, студентки 3 курсу, спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» на тему: «Статистичне оцінювання та планування урожайності озимої пшениці з врахуванням природно-кліматичних факторів» (керівник к.е.н., доц. Симоненко О.І.).
    Юлії Пучки, студентки 3 курсу, спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» на тему: «Статистичний аналіз та моделювання виробничої собівартості продукції тваринництва» (керівник к.е.н., доц. Симоненко О.І.).

   Діани Щегельської, студентки 3 курсу, спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» на тему: «Моделювання динамічної економетричної моделі урожайності олійної культури, аналіз та прогнозні якості» 
(керівник к.е.н., доц. Симоненко О.І.)..
   Павла Цюка, студента 1 курсу магістратури, спеціальності «Облік і оподаткування» на тему: «Аналітична оцінка підвищення обсягів виробництва зерна для зростання результативності бізнесу» (керівник к.е.н., доц. Куць Т.В.).
    В ході жвавого обговорення конкурсна комісія рекомендувала кращі роботи студентів до участі у ІІ етапі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за окремими галузями знань та спеціальностями.

 

Бажаємо переможцям І етапу Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт нових творчих звернень і перемог! 
 
 
Алла Чухліб ,
к.е.н., доцент кафедри статистики та економічного аналізу
 
 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook