Протипожежний інструктаж для мешканців студентського містечка

21 січня 2022 року
     Ми продовжуємо цикл бесід з мешканцями кампусу з питань дотримання правил пожежної безпеки в гуртожитках та на прилеглій території.

     20 січня студентський актив гуртожитків № 5, 6, 7 на чолі із завідувачами гуртожитків зібралися у читальному залі гуртожитку № 6. Розпочали бесіду з низки перелічених необхідних заходів задля запобігання виникненню пожеж. Наголосили на посиленому контролі зберігання та використання на робочих місцях та у кімнатах гуртожитків електронагрівальних приладів для обігріву приміщень та приготування їжі. Нагадали присутнім, що заборонено використовувати у кімнатах гуртожитків та на робочих місцях трійників, перехідників, подовжувачів не промислового виробництва, що не відповідають вимогам правил улаштування електроустановок.

     Звернули увагу насамперед на особисту організованість щодо порядку дій у випадку виникнення пожежі та інших надзвичайних ситуацій. Присутні студенти активно вели діалог, розповідали чи знають як необхідно діяти у разі виникнення пожежі, чи вміють користуватися вогнегасником тощо.

     Такі заходи є надзвичайно необхідними, щоб нагадувати мешканцям гуртожитків студентського містечка про дотримання правил пожежної безпеки в побуті, недопустимість використання електронагрівальних приладів, вкотре спонукали мешканців не залишати увімкненими ноутбуки, комп’ютери, телевізори, електропобутові прилади та зарядні пристрої. Також наголосили про заборону паління в кімнатах та наполегливо закликали дотримуватись правил внутрішнього розпорядку.

 

     Пам’ятайте, що дотримання правил безпеки життєдіяльності доступне кожному. Тож зробіть усе можливе, щоб зберегти життя та здоров’я своє і близьких.

Сергій Стецюк,
директор студентського містечка

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook