Станіслав Ніколаєнко відвідав засідання вчених рад ННІ тваринництва та водних біоресурсів і Українського ННІ якості біоресурсів та безпеки життя

27 серпня 2014 року
27 серпня відбулася вчена рада ННІ тваринництва та водних біоресурсів, на яку завітали очільник університету Станіслав Ніколаєнко та перший проректор Ігор Ібатуллін.
 
 
Станіслав Миколайович привітав колектив інституту і вручив нагороди його співробітникам. Нагрудним знаком «За наукові та освітні досягнення» Міністерства освіти і науки України відзначено доцента Петра Шевченка. Почесною грамотою Державного агентства рибного господарства України нагороджено директора ННІ тваринництва та водних біоресурсів, доцента Вадима Кондратюка, професора, член-кореспондента НАН України Миколу Євтушенка. З нагоди професійного свята «Дня рибака» грамоти державного підприємства «Укрриба» отримали в.о. декана рибогосподарського факультету, доцент Руслан Кононенко, доценти Іван Митяй, Меланія Хижняк, Ірина Кірєєва. Подякою Київської обласної державної адміністрації відзначено Івана Чумаченка
 
 
На вченій раді обговорено вступну кампанію та виконання державного замовлення у 2014 р. на факультетах технології виробництва та переробки продукції тваринництва і рибогосподарському. В центрі уваги і забезпечення набору студентів за умов договору. 
 
 
Також йшлося про стан підготовки акредитаційної справи за напрямом «Водні біоресурси та аквакультура» і за спеціальністю «Водні біоресурси».
 
 
Ще одне питання порядку денного – затвердження складу та планів вчених рад факультетів, підпорядкованих ННІ. А завідувачі кафедр інституту відзвітувалися про готовність підрозділів до нового навчального року. 
 
Також Станіслав Ніколаєнко відвідав засідання вченої ради Українського ННІ якості біоресурсів та безпеки життя. 
 
Станіслав Миколайович відвідав кафедри, навчальні лабораторії, деканат факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК, ознайомився з матеріально-технічною базою інституту. Та відзначив хороші перспективи розвитку університету й Українського ННІ якості біоресурсів та безпеки життя. 
 
 
З інформацією про результати вступної компанії факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК виступила його декан Лариса Баль-Прилипко
 
Також на вченій раді колективу інституту представлено проект Програми розвитку університету на 2015-2020 роки «Голосіївська ініціатива – 2020». 
 
На завершення засідання Станіслав Ніколаєнко подякував усім за виконану роботу, побажав плідної праці в новому навчальному році, здоров'я, наснаги та успіхів. 
 
Прес-служба НУБіП України
 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook