Педагогічний семінар на тему: «Ділова гра з елементами тренінгу «Сучасному студентові – сучасний педагог!». Презентація портфоліо викладача, що атестується»

13 січня 2022 року

13 січня 2022 року у ВСП «Ірпінський фаховий коледж НУБіП України» було проведено педагогічний семінар на тему: «Ділова гра з елементами тренінгу «Сучасному студентові – сучасний педагог!». Презентація портфоліо викладача, що атестується». У роботі взяли участь усі педагогічні працівники коледжу.

Оксана Погоріла, методист коледжу, наголосила, що портфоліо педагогічного працівника – це спосіб фіксації, накопичення матеріалів, які демонструють рівень професіоналізму педагога та уміння вирішувати завдання своєї професійної діяльності. Основна мета портфоліо – оцінювання роботи викладача, характеру його діяльності, відстежування творчого і професійного зростання. У портфоліо збираються матеріали, що регламентують роботу педагогічного працівника. Зазначила, що підходи до побудови портфоліо можуть бути різними, залежно від індивідуальних особливостей викладача. Головне, аби було проаналізовано роботу, власні успіхи, узагальнено і систематизовано досягнення, об'єктивно оцінено можливості і способи подолання труднощів для досягнення кращих результатів.

Перед викладачами з доповіддю на тему: «Сучасному студентові – сучасний педагог!» виступила Тетяна Мірча, яка звернула увагу на складові пріоритетні якості, що формують позитивний імідж викладача нової формації, що перебувають в авангарді освітніх перетворень, здатних творчо працювати, уникаючи стереотипів та шаблонів, реалізовувати національні освітні проєкти, витримувати конкуренцію на ринку освітніх послуг.

На завершення викладачі стали учасниками ділової гри. Проведено тест на визначення творчого потенціалу та подано ключ обробки відповідей. Тест на визначення професійної компетенції. Проведено практичну вправу – глосарій, так як сучасний викладач повинен добре володіти термінами та розуміти їх значення.

Тетяна Мірча, методист коледжу


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook