Засідання педагогічної ради

21 грудня 2021 року

Сьогодні, 21 грудня, під головуванням Наталії Ільченко відбулося останнє в 2021 році засідання педагогічної ради. Відповідно до порядку денного директорка коледжу Наталія Ільченко підбила підсумки роботи педагогічного колективу за грудень 2021 року. Згідно з Комплексним планом проведено День відкритих дверей в режимі онлайн, декади циклових комісій фундаментальних дисциплін та комп’ютерних технологій, фінансово-економічних та облікових дисциплін, гуманітарних дисциплін; викладачі коледжу брали активну участь у міжнародних, всеукраїнських та міжвузівських науково-практичних конференціях; здійснювалася співпраця з Ірпінським академічним ліцеєм НУБіП України, проводились спільні заходи, засідання гуртків. Директорка доповіла про санітарно-епідеміологічну ситуацію в закладі, підбила підсумки фінансової діяльності за 2021 рік, а також закликала колег мобілізувати всі свої сили й організовано завершити семестр.

Про ліміт стипендіатів для призначення стипендій за результатами семестрового контролю знань за 1 семестр 2021-2022 н.р. та перелік показників оцінювання навчальних досягнень здобувачів освіти для призначення академічних стипендій за результатами семестрового контролю за ІІ семестр 2021-2022 н.р. у розрізі спеціальностей та курсів доповіла заступниця директорки з навчальної роботи Вікторія Сова. А також, на розгляд та затвердження педагогічною радою було винесено питання про перейменування циклової комісії маркетингу і торгівлі на циклову комісію маркетингу, торгівлі та харчових технологій та реорганізацію циклової комісії гуманітарних дисциплін.

На засіданні педагогічної ради було затверджено орієнтовний план підвищення кваліфікації викладачами коледжу у 2022 році та розглянуто клопотання від викладачів про визнання результатів підвищення кваліфікації в грудні 2021 року.

Підсумовуючи засідання педагогічної ради, директорка Наталія Ільченко акцентувала увагу на профорієнтаційній роботі, на необхідності активізувати роботу викладачів щодо проведення роз’яснювальної роботи зі студентами випускних курсів з метою збільшення кількості вступників до НУБіП України, продовжувати проведення гостьових лекцій науково-педагогічних працівників НУБіП України та роботодавців.

Наталія ФЕДОСЄЄВА, секретар педагогічної ради


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook