Школа першокурсника: В гостях у Господаря і Господині

23 серпня 2014 року
Другий тиждень школи першокурсника «12 скарбів» на факультеті екології і сталого розвитку розпочався з повчального та практичного заходу «В гостях у Господаря і Господині». Його мета –  ознайомлення учасників школи з правилами поводження на кухні у студентському гуртожитку. А найголовніше –  першокурсники мали змогу навчитися готувати смачний український борщ.
 
 
Деканом та студентською організацією факультету заздалегідь придбано всі необхідні інгредієнти та продумано сценарій, за яким кожен повинен взяти участь у приготуванні цієї страви. Шляхом жеребкування студенти отримали завдання, а потім їх виконували. 
 
 
Хочеться зазначити, що не тільки дівчата вміють готувати борщ, а й те, що деякі хлопці можуть дати їм фору. Показували майстер-клас та допомагали готувати борщ голова студентської організації факультету Катерина Шишанова, а також її члени – Аліна Шемет, Олена Епельбойм, Ірина Безпрозвана. Страва вдалася на славу і дуже сподобалася всім. А від процесу її приготування у першокурсників залишилися позитивні емоції.
 
Інформаційний відділ факультету екології і сталого розвитку
 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook