В університеті запровадили «Чистий четвер»

21 серпня 2014 року
В НУБіП України запровадили «Чистий четвер» - щотижневу акцію з благоустрою навчальних корпусів, студмістечка та прилеглої території.
 
Нинішній «чистий четвер» приурочений до святкування Дня незалежності України та початку навчального року. Тому серед небайдужих виявилося чимало і першокурсників, і співробітників. До акції долучилися також представники адміністрації університету.
 
Проведено ремонтні роботи в аудиторіях для практичних занять, лабораторіях та лекційних. Від корпусів відвантажують будівельне сміття та гілля після кронування і санітарної обрізки дерев. Прибираються вулиці, що знаходяться на території університету – Героїв оборони, Генерала Родімцева, Блакитного та інші. Тротуарні доріжки і майданчики – почищені, а бордюри побілені.
 
 
 
 
 
В 11-му навчальному корпусі активно готуються до виставки сільськогосподарської техніки, що відкриється до Дня знань. На внутрішньому подвір’ї робиться розмітка, пофарбовано ворота, натираються до блиску підвіконня. Блакитно-жовтою гамою виблискують перила 15-го навчального корпусу. Пофарбовані цоколі 7-го та 5-го. Завершуються ремонтні роботи у 4-му начальному корпусі. Виблискує вікнами 12-й навчальний корпус, де зараз накривають дах і завершується зовнішнє утеплення.
 
 
 
 
 
В студентському містечку «чистий четвер» теж в розпалі. Тут співробітники гуртожитків і учасники «Школи першокурсника»  активно готують студентські помешкання до поселення. Працюють вони і на прибиранні прилеглих територій.
 
Ольга Наконечна
 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook