ПРОФОРІЄНТАЦІЙНІ ЗАХОДИ У НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДАХ МІСТА ВАСИЛЬКІВ

31 грудня 2021 року
   В завершальний місяць року, використовуючи послаблення карантинних обмежень, викладач кафедри охорони праці та біотехнічних систем у тваринництві Олександр Єременко провів ряд зустрічей з учнями випускних класів середніх навчальних закладів міста Васильків.
   21 грудня 2021 року відбулась конструктивна бесіда в 11 класі ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1 за участю директора Бабало Олени Вікторівни.

   Прослухавши загальні положення про можливість здобуття вищої освіти в НУБіП України, майбутні випускники проявили зацікавленість до умов вступу та навчання на механіко-технологічному факультеті.

     Задавали конкретні запитання та оцінювали свій потенційний навчальний рівень щодо вступу в НУБіП.

   22 грудня 2021 року в рамках профорієнтаційної роботи Олександр Іванович зустрівся з учнями Васильківського професійного ліцею. Випускники даної групи після закінчення навчання в ліцеї отримують спеціальності електрозварювальник ручного зварювання та водій автотранспортних засобів (категорії «В»). Разом з цим, декілька учнів не безпідставно зацікавились умовами вступу в НУБіП України на механіко-технологічний факультет. Вони прагнуть підвищувати свій професійний рівень до освітнього ступеня "Бакалавр".

    Окрім зазначених заходів Єременко О.І. проводить профорієнтаційну роботу в Буртівській ЗОШ І-ІІІ ступенів Кагарлицького району, в Крушинській ЗОШ І-ІІІ ступенів, у Васильківському академічному ліцеї «Престиж», у Васильківському НВК «Гімназія - ЗОШ І-ІІІ ступенів № 8». Зустріч-бесіда з учнями 11 класу цієї Гімназії відбулася 28 грудня 2021 року.


   Також профорієнтаційна діяльність відбувається у Васильківському фаховому коледжі Відкритого міжнародного університету розвитку людини «Україна». 26 листопада 2021 року було укладено Договір № 203 про співробітництво між НУБіП України та вищезгаданим коледжем. Договір зі сторони коледжу підписала директор Тимошенко Інесса Станіславівна.
    29 грудня 2021 року у Васильківському фаховому коледжі відбулася зустріч зі студентами випускного курсу.

 

Старший викладач С.Є. Потапова

 

 

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook