Збори трудового колективу схвалили звіт про діяльність ВСП «Рівненський фаховий коледж НУБіП України» за 2021 рік

23 грудня 2021 року

 

     23 грудня 2021 року у Відокремленому структурному підрозділі «Рівненський фаховий коледж Національного університету біоресурсів і природокористування України» відбулися збори трудового колективу коледжу, під час яких директор Корсун Я. П., Заслужений працівник освіти України, доповідав за 2021 рік.
     На збори трудового колективу було запрошено Дорош Ольгу Степанівну, доктора економічних наук, професора, завідувача кафедри управління земельними ресурсами НУБіП України. Також до зборів в онлайн-режимі доєднався Євсюков Тарас Олексійович, доктор економічних наук, професор, декан факультету землевпорядкування НУБіП України.
     Учасників зборів трудового колективу привітав колядками вокальний ансамбль «Вишиванка» з прийдешніми новорічними святами.
     Доповідаючи про досягнення у 2021 році колективу коледжу, Корсун Я. П., директор коледжу, акцентував, що рішенням Президії Асамблеї ділових кіл колектив ВСП «РФК НУБіП України» та директор коледжу Ярослав КОРСУН нагороджено Гетьманською булавою та Орденом Івана Мазепи. 22 грудня 2021 року в Державній резиденції – Малому Маріїнському Палаці (м. Київ, вул. Грушевського, 22) в ході Новорічного Урочистого прийому на честь лідерів 2021 року в сфері економіки, медицини, бізнесу, науки та культури України відбулась офіційна церемонія вручення нагороди.
     У своїй доповіді Ярослав Петрович озвучив такі важливі аспекти діяльності коледжу та доповів колективу про основні показники, які відображені в звіті:
  1. Науково-педагогічний, педагогічний персонал
  2. Стан навчально-лабораторної бази
  3. Формування контингенту студентів
  4. Організація навчального процесу
  5. Виховна та культурно-масова і спортивна робота
  6. Науково-дослідна робота
  7. Навчально-інноваційна діяльність
  8. Соціально-побутові умови науково-педагогічних, педагогічних працівників і студентів
  9. Адміністративно-господарська діяльність
  10. Міжнародна діяльність та зовнішньоекономічні зв'язки
     Не залишилася поза увагою і фінансово-економічна діяльність за 11 місяців 2021 року. Про фінансовий стан ВСП «РФК НУБіП України» доповіла Черначук-Семенишина О. В., головний бухгалтер.
     Важливою складовою виступу став план діяльності ВСП «РФК НУБіП України» на 2022 рік.
     Після обговорення учасники зборів трудового колективу одноголосно схвалили звіт про діяльність колективу коледжу та підтримали перспективний план закладу на 2022 рік.
 
 
Інна Яткевич,

секретар зборів трудового колективу 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook